Sesongoppkjøringen til Elverum fotball har vært god. Lag som Nybergsund, Follo og Grorud har måttet se seg slått av de hvite og svarte. Fredrik Tervaniemi er godt fornøyd med sesongoppkjøringen, nå gjelder det bare å fortsette den gode trenden.

- Vi har veldig god selvtillit nå og vi må jo bare fortsette å spille godt. Nå blir det en sesongåpning mot Brumunddal borte, og jeg tror vi bare blir bedre og bedre for hver kamp, sier Fredrik Tervaniemi.

Tøff motstand

Av de lokale lagene er det nok Kongsvinger og HamKam som er de tøffeste motstanderne for Elverum denne sesongen. Brumunddal er nok også et lag en bør være oppmerksomme på, men Fredrik Tervaniemi mener klart at HamKam er best.

- Det er nok HamKam som kommer til å kjempe hardest om opprykket, men vi skal være med å kjempe vi også, sier Fredrik Tervaniemi.

Sesongens mål

- Vi skal være helt i toppen av tabellen, men HamKam er nok det laget som kommer til å kjempe om første plassen. De har et veldig godt og stabilt lag, og de satser hardt. Våres staller er nok ganske jevne, sier Fredrik Tervaniemi.

Elverum fotball sesongåpner mot Brumunddal på Sveum, og neste helg er det klart for første hjemmekamp.

- Ja, vi skal spille første hjemmekamp lørdag 16. april. Da får vi besøk av Stjørdals-Blink. Og vi håper jo selvfølgelig på mange tilskuere, det gjør vi jo til hver kamp. Men det er jo litt spesielt med første seriekamp hjemme på Elverum stadion, sier Fredrik Tervaniemi.

Han har sett en stadig større interesse for fotballen i Elverum.

- Vi merker jo at interessen har økt siden jeg kom til klubben for fem år siden. Det kommer stadig flere og flere tilskuere til våre hjemmekamper, sier Fredrik Tervaniemi og legger til:

- Jeg tipper vi vinner seriepremieren mot Brumunddal 0-3, avslutter Tervaniemi.