For under Elverumsdagene tidligere i august, var nemlig TV2 og Senkveld i Elverum og gjorde opptak til en ny serie som Thomas Numme og Harald Rønneberg skal ha med i programmet i høst. «Thomas og Harald lurer Norge» har sin premiere fredag kveld.

Det var kun et fåtall som visste at Thomas og Harald var i byen under Elverumsdagene, og Tore Hagen i Joker Event gleder seg til kveldens sending.

- Jeg har sett innslaget, og jeg lo meg skakk, ler Tore Hagen og legger til:

- Vi klarte å lure noen skikkelig godt, og noen av de kommer også til å bli godt lagt merke til i kveldens sending, sier Tore Hagen.

Spåmann

For under Elverumsdagene var Thomas Numme kledd ut som en spåmann og skulle lure elverumsingene. Noe han og Harald klarer, med glans skal vi tro Hagen.

- For ikke å avsløre for mye, men dette blir hysterisk morsomt. Noen av de går «fem på», smiler Tore Hagen.

Opplegget var at det under Elverumsdagene skulle stilles opp en gammel campingvogn i Storgata. Der skulle elverumsingene bli spådd av spåmann Thomas Numme, under et falsk alias. Mange var nysgjerrige og turte ikke, men i følge Hagen var det noen som turte, og det blir bra TV av det.

- Vi hadde mange innom, men det var ikke alle som turte å bli med inn i campingvogna. Noen var også i tvil om de skulle gå til en spåmann. Men vi hadde noen som turte og de fikk seg litt av en opplevelse, sier Tore Hagen og legger til:

- Alle bør få med seg Senkveld på TV2 fredag kveld, ler han.