For etter et par dager med et ganske hardt mediekjør, er det nå klart for siste serierunde for håndballgutta fra Elverum. Det gikk ikke upåaktet hen og har dermed preget mediebildet den siste tiden.

Nå står Elverums håndballherrer overfor en ganske tøff bortekamp mot Halden. Og det er viktig å vinne nettopp denne kampen, nettopp på grunn av all medieoppmerksomheten de siste dagene.

- Spesielt etter at det ble en del trykk rundt oss, etter at det ble som det ble på søndag. Så skal vi jammen meg vinne kampen onsdag kveld. Det er klart at vi blir ekstra motiverte for å gjøre en god kamp. Halden kommer til å møte mer motstand ettersom det ble som det ble søndag, enn de ville gjort om det ikke hadde skjedd, sier Michael Apelgren.

Det Apelgren her sikter til er de fire røde kortene som kom i søndagens kamp. Disse var planlagt skulle komme, noe som har satt sinnene i kok rundt om i håndball-Norge.

- typ viktigere enn første sluttspillkamp

Det er en viktig kamp for Elverum som venter onsdag kveld. Beskyldninger om kampfiksing og unfair spill gjør denne kampen til en av de viktigste kampene denne sesongen. Apelgren går faktisk så langt som å si at denne kampen er mer viktig en den første kvartfinalekampen i sluttspillet.

- Det hadde vært veldig kult og vinne denne kampen, derfor er det «All In» fra oss. Denne kampen er «typ» viktigere enn første sluttspillkampen, sier Michael Apelgren.

Han forteller at spillerne er veldig klare for å gi Halden kamp om poengene, og han sier at de kommer til Halden med en litt slankere stall.

- Men sjøl om vi har fire spillere som ikke deltar i denne kampen, har vi spillere som har hvilt litt ekstra. Det har vært mye i media i den siste tiden, men jeg mener at et lag ikke kan bygge sin virksomhet på at et lag som er «ferdige» med serien skal vinne i siste serierunde. Men vi skal gjøre vårt for å vinne mot Halden, forsikrer Michael Apelgren.

Halden, et klassisk norsk lag

Det er en tøff kamp som venter de svarte og hvite i Remmenhallen onsdag kveld, og Apelgren trekker frem Victor Skillhammer.

- Deres Victor Skillhammer er en veldig bra spiller, og han kommer til å gjøre noen mål. Men vi må prøve å minimere hans sjanser. Ellers må vi løse Haldens trykk i kontringene, for de er et klassisk norsk lag som vil springe mye og da gjør de mange mål, sier Michael Apelgren.

Med både Petter Øverby og Kristian Bliznac ute, vil det bli litt tynnere i forsvaret. Eller blir det dét?

- Vi setter på ande spillere vi har tror på, og det er ikke slik at vi blir veldig mye smalere. I norsk målestokk så har vi fortsatt et godt lag som møter Halden onsdag kveld. Det kommer til å bli tøft for Halden, men vi møter et Halden som kjemper i bunnen av tabellen. Vi har aldri vært så gira for å spille en ubetydelig kamp før, avslutter Michael Apelgren.

ElverumsRadioe sender direkte

Som vanlig vil ElverumsRadioen overføre kampen direkte, sekund for sekund. Fra klokka 17.30 vil det være håndballsending på radiokanalen som du kan høre via DAB digitalradio i store deler av Hedmark samt FM 88.2 og FM 99.3. Kanalen sender også via nettradio og app på mobilen.