• LOVTE MÅL: Robin Hjelmeseth (til venstre) satte inn to mål hjemme mot Rosenborg 2. Nå er han desidert målkommen på hjemmebane. Her sammen med Kristian Bråtebæk (Foto: Bjørn Dellerud)

Fredag var Robin Hjelmeseth og Fredrik Tervaniemi på besøk i Ettermiddagssendigen til ElverumsRadioen. Der kunne Robin love at han skulle score mål mot Rosenborg. Det ble ikke bare ett mål, men to fultreffere for sunnmøringen.

Fortsatt holder Elverum nullen, og har nå åtte kamper hvor keeper Fredrik Tervaniemi har fått lite å gjøre. Nå har de fått en fin luke til neste lag i serien.

26-0

Seieren mot Rosenborg 2 var den 8. strake seieren for Elvrum Fotball, og laget bekreftet posisjonen som avdelingens beste lag til nå.

Kampen startet med flere sjanser til Elverum Fotball, og det gikk 17 minutter før kampens første satt for Robin Hjelmeseth. Han satte ballen i mål etter en litt uheldig involvering av Rosenborgs keeper. Elverum fortatte å dominere og etter 39 minutter satte Robin inn sin andre scoring for dagen. Dermed var resultatet 2-0 til pause, noe som også holdt seg ut kampen.

Men nå er det en mektig målforskjell som Elverum kan vise til. Hele 26-0 står det i målforskjell og Elverum har fortsatt til gode å slippe inn mål i en kamp i PostNord-ligaens avdeling 2.

Elverum fotball melder på sine hjemmesider at før kampen sa trener Tore Fossum sa til gutta at dette var en vanskelig kamp. Å møte ett 2. lag kan gjøre at det sniker seg inn en følelse av at dette skal gå greit. Gutta viste at de maktet også dette, og gjennomførte en god kamp, med mange sjanser. Det å stå opp for laget ble viktig, og det lyktes idag, skriver Elverum Fotball på sine hjemmesider.

600 tilskuere

Sjøl om det var ruskete vær og regn, satte ikke det en stopper for at publikum møtte opp. På egen nettside skriver Elverum Fotball at de synes at publikumsoppmøtet var bra. Nå håper de at publikum også finner veien tilbake med flere av sine venner til neste hjemmekamp.

Elverum står nå med null mål bakover, noe som betyr at de har holdt nullen i 13 timer og 2 minutter.  Nå nærmer de seg rekorden i norsk toppfotball. Den innehar Kongsvinger med 13 timer og 47 minutter.

Klarer de å holde nullen også neste kamp, setter Elverum rekord i Norsk toppfotball! Neste helg går turen til Brattvåg, som er på tredjeplass på tabellen.

Fakta
  • Tabellen (plass 1-4)
    1. Elverum 24 poeng
    2. Nardo 19 poeng
    3. Brattvåg 16 poeng
    4. HamKam 15 poeng