Det har ikke blitt så mange kamper for fjorårets toppscorer Robin Hjelmeseth, og onsdag ble det klart at han forlater Elverum. Ny klubbadresse blir Hødd, som han også kom fra til Elverum og det er også moderklubben.

Dermed ble det med 69 kamper for Elverum siden overgangen fra Hødd sesongen 2015. Hjelmeseth har laget 32 mål for Elverum Fotball, og var svært viktig for klubben i opprykksesongen til OBOS.

Denne sesongen har det blitt vesentlig færre muligheter, da spillerstallen har vært betydelig bredere enn i opprykkssesongen. Hjelmeseth fikk 14 kamper i serie og cup i år, det ble med én scoring i OBOS-ligaen, og den var til gjengjeld viktig - da det ble matchvinner-scoringen i 2-1 seieren hjemme mot Strømmen 16. mai! Det ble også scoring i cupseieren borte mot Bodø/Glimt, i straffesparkkonkurransen som sendte Elverum videre til 4. runde mot Vålerenga i neste uke. 

Hjelmeseth fikk bare 1 kamp fra start i OBOS-ligaen, det var hjemmekampen mot Tromsdalen. Han spilte også fra start i NM-kampene mot Flisa fotball og Grorud. Ellers ble Hjelmeseth flittig benyttet som innbytter, hele 11 ganger kom han inn som reserve.

Nå blir det altså spill i 2. divisjon for Hødd, så får vi se om han fortsetter målproduksjonen i 2. divisjon!