I går klarte Luka Mitrovic og ta førerkortet. Det er noe han og klubben har jobbet en stund med. Så det er godt å endelig ha fått det, konstaterer Mitrovic.

- Ja jeg fikk førerkortet i går. I dag er alt fokus på kampen i kveld. Så noen stor feiring har det ikke blitt. Vi skal feire en seier i kveld, vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å vinne. Jeg spiller håndball i Elverum for å vinne, konstaterer Luka Mitrovic.

Gir 100 prosent

I går ble det altså en seier på hjemmebane for Luka, og i kveld satser han på en seier på bortebane også. Men Haslum er vanskelige å ha med å gjøre, noe Mitrovic synes er moro.

- Det er alltid moro å møte Haslum. I kveld går to av de beste lagene på banen for å gjøre opp seg i mellom. Det er en følelse som nesten ikke kan beskrives, den må oppleves, sier Mitrovic og legger til:

- Kampen i kveld blir tøff. Det kommer til å være et høyt tempo, fra start til slutt. Så da gjelder det å henge med, sier Luka.

Nå kjører han bil sjøl, og har "arvet" den gamle bilen til Michael Apelgren. Og med førerkortet på plass, mangler han en medalje denne sesongen. Men det er han sikker på at kommer denne uka.

- Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å vinne. Spiller vi sånn som vi har gjort etter landslagspausen, er det få som slår oss, smiler Luka Mitrovic.