Om Fredrik Tervaniemi skulle holde rent bur i 1. omgang, og starter 2. omgang som han avsluttet den første, så blir Elverum historiske! Ingen andre lag har holdt ni hele kamper uten baklengsmål. Nå kan Elverum ta den rekorden.

I dag er det Kongsvinger Toppfotball som har den rekorden, men Tervaniemi har ikke tenkt noe på akkurat det.

- Vi tenker og fokuserer ikke på noen rekorder. Vi skal spille god fotball og vinne, det er det vi fokuserer på akkurat nå, sier Fredrik Tervaniemi.

Brattvåg

Neste lag ut for Elverum er Brattvåg. Laget fra Sunnmøre har jobba jevnt og trutt, og har startet sesongen ganske godt. De har overrasket litt, medgir Tervaniemi.

- De rykket opp fra 3. divisjon forrige sesong, så at de har kommet så godt i gang i 2. divisjon er litt overraskende. Men de har spilt bra, sier keeperen, og legger til:

- Dette er nok en av de tøffeste kampene vi har spilt denne sesongen. Det er ikke store plassen, har noe skips-industri, men eller er det et lite sted. Spillerne har de kjøpt, og noen bor også i Ålesund, sier Fredrik Tervaniemi.

Brattvåg er jevnt over gode, men de skiller seg ikke veldig ut.

- De har jo ikke så veldig mye å tape. Vi har analysert de litt, og det vi ser at de spiller med stort engasjement og entusiasme, sier Fredrik Tervaniemi.

God sjøltillit

Det som står i hodene til fotballgutta nå er én ny seier. For nå skal de skaffe seg ei luke på tabellen inn mot ferien.

- Vi skal vinne kampen, og tre nye poeng er kjempeviktig. Med den starten vi har fått, og med flere seiere mot ferien vil gjøre sitt til at det blir bra, sier Fredrik Tervaniemi.

Med den gode sjøltilliten fotballgutta har nå, så blir det lite knuffing og dårlig stemning på trening.

- Med den gode sjøltilliten klager vi ikke på hverandre på treningene. Når det kommer til treningshverdagen så går det på skinner. Når vi går igjennom kampene så snakker vi om det som er bra, og setter fingeren på ting vi kan forbedre oss på, sier Tervaniemi.

- Men det kan da ikke være mye å sette fingeren på nå?

- Nei, det blir ikke det. Men da kan vi terpe litt på de små detaljene og få de perfekte. Men det har ikke vært noen krise, beroliger keeperen.

Tøff motstand

Fredrik Tervaniemi ser på starten av kampen som den tøffeste delen av kampen. For Brattvåg er giftige i starten av kampen.

- Brattvåg kommer til å gå ut i 100 og ikke gi seg. Vår taktikk er at vi skal stå høgt, vi skal gjøre akkurat som vi har gjort tidligere i år, og håper at vi scorer mer mål enn Brattvåg, avslutter Fredrik Tervaniemi, som kan bli historisk i morgendagens kamp.