Kvinna som ble påkjørt ble fraktet til sykehus med beinbrudd, men det skal ellers stå bra til med henne og barnet, skriver NRK torsdag formiddag.

Mannen var sammen med en kvinne i en stjålet bil da de kjørte på den gravide kvinnen ved riksvei 25, på Løvbergsmoen like nord for Elverum sentrum.

Politiet mistenker at sjåføren var ruset på tidspunktet for ulykken og det er tatt blodprøver av de to, melder Hamar Arbeiderblad.

– Han forteller at han fikk panikk etter at han kjørte på kvinnen og valgte derfor å kjøre fra stedet, sier kriminalsjef Roger Næss ved Elverum politistasjon til NRK Hedmark og Oppland.

Kjenninger 

De to er kjenninger av politiet. Kvinnen er løslatt, mens mannen sitter i varetekt i påvente av å sendes til soning for en annen dom.

Politiet gikk tirsdag kveld ut med en etterlysning av en sølvgrå Audi. Senere ble det kjent at denne bilen var stjålet i Oslo.

Etter hvert fant politiet den stjålne bilen bak en garasje til en bekjent av de to som satt i bilen da de kjørte på kvinna. 

Flere vitner

Det var flere vitner til ulykka og politiet fikk tips fra publikum som hadde sett bilen flere steder i Elverum og etterhvert i Løten. Mannen som ble pågrepet er i midten av 30-årene og kvinna er i begynnelsen av 30-årene, melder NRK. Begge ble pågrepet i Løten onsdag formiddag, mens de gikk lang en veg.