• STORFORNØYD: Leder i Våler Fokus, Ståle Bryhn, er godt fornøyd med fredagen under Vålerdagene. Han håper elverumsingene blir med på folkefesten lørdag kveld.

Til tross for grå start på lørdagen med forholdvis mye regnvær var det mange som valgte å trosse regnværet for å spise frokost sammen med andre i Våler sentrum lørdag formiddag.

- Det var over 500 på frokosten i dag. Det er vi godt fornøyde med. Så fort det slutter å regne så kommer folk frem med en gang, forteller Ståle Bryhn, leder i Våler Fokus.

Han oppfordrer elverumsingene tar turen til Våler også i kveld. Han er også godt fornøyd med fredag og melder om god pågang i butikkene.

DETTE SKJER I VÅLER I KVELD

Trubadur Alan Johansen underholder på Kinaresturanten fra 17:30 til 19:00. Fra 19:00 er det Elvis-show med Tony Nilsson på Nabo'n. Fra 20:30 spiller trubadur Stefan Moland på Heia Hotell.

Fra 21:00 blir det vorspiel på Nabo'n med festtrubadur Henning Myrer. Samtidig går Sears Crossing på scenen på kinaresturanten.

To You går på scenen på Nabo'n 22:00 og lover fest, mens fortsetter Alan Johansen fortsetter underholdningen på kinaresturanten fra midnatt og utover.