Det er noe Taiga'ns leder, Ola Norstrøm, er helt overveldet av. Nå skal de virkelig få se hva hjemmebane Nadderud Arena er for noe.

- Det er så bra at vi nesten har klart å fylle fire busser til onsdagens kamp. Det gleder meg veldig, sier en overveldet Norstrøm.

220 elverumsinger

Med fire fulle busser regner Norstrøm med rundt 220 til 230 elverumsinger med på bussene. I tillegg kommer de som eventuelt måtte kjøre sjøl, og de utflyttede elverumsinger som bor i Oslo og Bærum.

- Dette blir jo en hjemmebane. Det blir jo opp i mot 220 personer bare på bussen, også må vi jo regne med litt flere også, sier Ola Norstrøm.

55 plasser ble revet bort ganske fort. Allerede etter ni minutter så var den første bussen full. Buss to, tre og fire ble fylt opp gradvis, og nå er det bare noen få plasser igjen på buss fire.

- Dette er helt utrolig. Jeg fikk melding av hun som er ansvarlig for å legge ut bussturer. Hun sa at hun skulle legge den ut, og nesten før hun la den ut, var den full, sier Ola Norstrøm.

om det blir fult, blir det en buss fem

Om det skulle bli stort trykk på buss fire, og mange fortsatt vil være med nedover til Bærum, da kan det bli en buss til.

- Vi har vel fått beskjed om at det har kommet inn en sponsor til som er villig til å betale en femte buss, om det er interesse for det, sier Norstrøm og legger til:

- Vil du være med så er det bare å melde din interesse via våre hjemmesider, taigan.no, sier Norstrøm.

Han har stor tro på at det å gi håndballgutta ekstra støtte på tribunene i Nadderud Arena, kan være med å hjelpe de til en seier.

- Det må jo være det artigste som er det for spillerne, om halvparten av de som er på tribuna kommer fra Elverum, sier lederen i Taiga'n.

Markedssjef i Elverum håndball, Kalle Björkman, bekrefter overfor iElverum at det blir satt opp en buss til, om den fjerde bussen blir full.

- Vi vil ha så mange som mulig i hallen på onsdag, sier Kalle Björkman.

Champions League

Det alle har gått å snakket om er nettopp muligheten til å spille Champions League, om Elverum skulle vinne over tre kamper mot Haslum. Men for å gjør det, må Elverum vinne minst én kamp i Nadderud Arena. Der har Ola oppskrifta klar.

- Detta er jo årets høydepunkt. Og både vi og gutta har jo sagt at det er sluttspillet vi skal vinne. Og med god publikumsstøtte i ryggen så er mye gjort i Nadderud Arena. Og det er klart, vinner vi første kampen i Nadderud Arena, vinner vi iallfall hjemme. Og da har vi to seire, da blir det gull og mulighet for spill i Champions League, avslutter Taiga'n-lederen.