På tilsvarende kamp i fjor, var det 470 tilskuere og hovedtribunen var nesten fullsatt! Stemningen var stor blant både små og store på Elverum stadion i mai i fjor, og nå ønsker Elverum fotball å skape nok en uforglemmelig dag for noen av sine små fotballspillere.

I årets kamp er det Elverum Fotball Jenter 9 lag 1 og 2, som tar imot Elverum Fotball Jenter 9 lag 4 og 10.

- Konseptet er veldig likt som i fjor, og det går ut på å hylle barnefotballen. Vi snur rollene fra hverdagen og A-lags spillerne våre skal være maskoter, ballhentere og heiagjeng, forteller Anders Bronken i Elverum fotball.

- en opplevelse for livet

Jentelagene har en helt spesiell dag de kan se fram til.

- Lagene får samme opplegg som om det skulle vært en A-lags kamp, de blir kjørt i minibusser hit til stadion, de skal være i A-lags garderoben og draktene med egne navn på henger klare til bruk, smiler Bronken.

Elverum stadion blir under barnekampen gjort om til en 5er-bane. 

- Det er også gratis inngang, og vi ønsker å skape mest mulig blest rundt barnefotballen. Vi ønsker å gi ungene og tilskuerne en opplevelse for livet, forteller Bronken. 

Fjorårets barnekamp var en kjempesuksess, og målet er videreutvikle konseptet.

- Vi håper jo at vi skal klare å utvikle oss, i fjor var det 470 tilskuere på stadion! Kampen ble til og med streamet live på nett-TV, med speaker og kommentering.  Det blir det samme i år, og de to lagene som er med i år, har mobilisert enda mer for å få enda flere tilskuere! Uansett antall tilskuere blir dette en kjempeopplevelse for barna, foreldrene og alle involverte, smiler Bronken.

- gir energi i hverdagen

Elverum fotball håper at mange fra barnefotballen kommer og selvsagt flest mulig andre også.

- Dette gir litt energi i hverdagen, og vi håper jo at de 800 spillerne vi har i barnefotballen kan møte opp, oppfordrer Anders Bronken i Elverum fotball.

Kiosken er åpen og Sparebank1 Østlandet er kampsponsor og spanderer på gratis kaffe og is til barna.

Barnekampen spilles altså på fredag klokka 18.00, møt opp i god tid - her kan det bli kø!