Jonathan Quarcoo skal pryde 5,1 millioner kartonger lettmelk fra TINE på Østlandet i perioden 13. juni – 28. august. 

Han er født i Bodø, men bor i Elverum. Han er sprinter og løper både 100 og 200 meter, i tillegg er han også norgesrekordholder i stafett.

- Jeg bruker musikk når jeg forbereder meg til en viktig konkurranse og det er med på å gi meg mental energi. Godfølelsen kommer når jeg presterer bra i en konkurranse, sier Johnathan Quarcoo.

Sunt og variert kosthold

- TINE er stolt sponsor av Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen. Vi er opptatt av en aktiv livsstil med et sunt og variert kosthold, akkurat som utøverne. I tillegg er vi stolte over de flinke topputøverne og alle talentene som kommer etter. Vi ønsker alle sammen lykke til, sier Linn Heidi Lunde, markedssjef for drikke i TINE.

Fremtidens OL-håp

TINE ønsker å være en pådriver for at barn og unge får en god start i livet ved å etablere gode og sunne vaner kombinert med fysisk aktivitet gjennom lek og idrett. Utvelgelsen av talentene har skjedd gjennom kontakt med de ulike særforbundene, som for eksempel Norges Friidrettsforbund. Dette er fremtidens OL-håp fra regionen du kjøper Tinemelk. 

Det vil si at vi på Østlandet trekker frem framtidens OL-håp fra Østlandet.

- Forbundene har kommet med anbefalinger til TINE. Deretter har vi valgt utøvere til hver region og sørget for å vise mangfold i ulike idrettsgrener, sier Linn Heidi Lunde i en pressemelding.