Roset er på Grundsetmart'n for 10. året på rad. Og han trives på mart'n, og har mange faste kunder.

- Jeg har vært her i 10 år på rad nå, og jeg kommer tilbake fordi det er veldig bra salg og ikke minst kunder her, sier Kjell Roset.

De mest populære slagene han har med seg til mart'n er nok egentlig alle de tre ørret-pakkene han selger. Men det er forskjellige folk som liker de forkjellige variantene.

- Det går mye av de tre sortene jeg har her. Den som er veldig populær er varmrøykt krydderørret. Også liker de eldre eierøykt ørret. Også har du den som kan brukes som snacks, cognacrøykt ørret, den er en sikker vinner, sier Kjell Roset.

Besøker også Elverumsdagene

Sjøl om det nå er mars og mart'n, så er Kjell Roset også fast inventar på Elverumsdagene i august. Og kundene de er de faste, og hamstrer hver gang Roset er innom Elverum.

- Det er vanvittig med folk som har vært innom her. Jeg har ikke telling, men det er mange av de faste kundene som kommer år etter år, sier Kjell Roset, og legger til:

- Jeg kommer jo også innom Elverumsdagene i august, men kundene de hamstrer nå, så de har til jeg kommer igjen på sensommeren, sier Roset.