Silas Songari ble vi kjent med allerede på lørdag, da han spilte treningskampen mot Nybergsund. Han spilte både venstre og høyre kant, og viste utover i kampen at han er en veldig spennende spiller! iElverum mente at dette var en spiller Elverum kunne hatt brukt for, og nå er det altså en realitet.

- Silas har 50 kamper i den danske toppserien, og har stått for 9 skåringer for klubben. Han spilte fast på laget i første del av sitt opphold i SønderjyskE, men etter et trenerbytte har det blitt mindre spilletid. Derfor ønsker han å komme til Elverum for å få mer spilletid og bidra til at Elverum sikrer plassen i OBOS, skriver Elverum fotball på sin hjemmeside.

Allerede i treningskampen så vi prov på at dette er en spiller med veldig gode ferdigheter én mot én, med gode retningsforandringer og stor fart.

- Silas er kjent for å være en meget rask, ballsikker og god tilrettelegger i det offensive spillet. Han spiller kant,og kan bekle alle posisjoner i angrepet, skriver Elverum fotball. 

landskamper for zimbabwe

Silas Songani har 7 landskamper for Zimbabwe.

Elverum Fotball er meget fornøyd med å få låne Silas Songani ut denne sesongen, og mener laget nå er solid forsterket i den offensive delen foran høstsesongen. 

Søndag er det altså OBOS-kamp mot Ull/Kisa, men hvor mange av de nye spillerne som formelt er spilleklare, det gjenstår å se på søndag.

Etter iElverums vurdering kan det se ut som at Elverum fotball har forsterket seg gjennom sommeren, men så er det dette med relasjoner på og utenfor banen, og hvordan nykommerne vil takle OBOS-ligaen. Vi gleder oss uansett til høstsesongen!