– Det er helt utrolig at det alt har gått 15 år siden oppstarten, sier daglig leder Dag Stenhammer. 

Han legger til at han riktignok bare har vært med på 13 av disse årene selv, da han begynte å jobbe hos Magiske Øyeblikk AS i 2004.

I 2012 tok han over som daglig leder, etter Tore Huseby. 

– En del av Elverumsingenes mediebevissthet

– Helt i starten var vi et rent reklamebyrå, som lagde kalendere og den type ting. I 2004 begynte vi å lage magasiner, og selv om vi fremdeles er et reklamebyrå, så er vi først og fremst en magasinprodusent nå, forteller Stenhammer. 

Bedriften har alltid hatt som mål å være en del av elverumsingenes mediebevissthet, noe de mener de har fått til.

– Vi vil fortsette å være tilstede for Elverums befolkning, dele positivitet og øke stedets tanker om seg selv, sier den daglige lederen. 

Seks ganger i året gir bedriften ut gratismagasinene «Magiske Øyeblikk Elverum» og «Magiske Øyeblikk Hamar». I tillegg leverer de andre magasiner for kunder som for eksempel «Smaksfestivalen» og Visit Elverum-Regionen.  

I dag er de fire ansatte

– Vi liker selv å si at vi fremstår som et veldig lite mediehus, smiler Stenhammer. 

Da han startet i bedriften i 2004 var de rundt 12-13 ansatte, og i dag er de fire som holder til i lokalene i den Gamle Postgården i Elverum. 

– Disse har vært med en stund alle sammen. Vigdis Marie Blikkberget hadde tiårsjubileum hos oss for om lag én måned siden, mens Ina Øien og Gudny Brenden begge har vært hos oss siden 2011, sier han. 

Men noen feiring av 15-årsjubileet har de ansatte ikke planlagt enda. 

– Vi hadde egentlig ikke tenkt til å markere det, siden vi plutselig kom på det selv, humrer den daglige lederen.