• IKKE JULEFERIE: Det er fortsatt travle dager for daglig leder, Per Steinar Krogsæter.

Marius Hagen er en hardarbeidende midtbanespiller, med erfaring fra nest øverste nivå, både i Norge og Sverige. Han har i tillegg til Åsane og HamKam, vært innom klubber som Notodden, Nest-Sotra, Kristiansund og Husqvarna i Sverige.

Elverum fotball viser med dette at de ønsker å forsterke laget, før comebacket i OBOS-ligaen:

- Marius blir den første nye signeringen vår, dette viser at vi VIL noe med opprykket vårt. Han har erfaring fra både OBOS og Superettan, og vi er veldig glad for det han skal bidra med både og utenfor banen, forteller daglig leder i Elverum fotball, Per Steinar Krogsæter.

Marius Hagen er en spillertype som trener Tore Fossum ønsker seg:

- Marius er en spiller som har vært vurdert nøye, og vi hadde en god første samtale på telefon, hvor jeg etterpå inviterte til et møte på klubbhuset.  Jeg hadde dannet meg et bilde av Marius fra media, men da vi møttes, så stemmer ikke det bildet i det hele tatt. Marius er en veldig oppegående og seriøs gutt. Fotballmessig har vi sjekket ut med de klubbene han har vært i, og profilen passer veldig bra til hvordan jeg mener en midtbanespiller skal være. Han er 100% lojal og jobber steinhardt, til sammenligning litt type som Jonas Enkerud, en spiller du må holde igjen litt på trening, sier trener Tore Fossum.

har vært i mange klubber, men klar for å slå seg til ro?

Marius Hagen har, tross sin unge alder, allerede vært innom mange klubber:

- Jeg står inne for alle valgene jeg har gjort, men om alt har vært riktig, det er vanskelig å si. Grunnen til at jeg spilte for Åsane i høst, var sykdom i nær familie og jeg fikk da muligheten til å være i nærheten av familien.  Jeg har kjæreste på Hamar, og har tro på prosjektet Elverum fotball er i gang med. Mitt ønske var å bo med kjæresten min, spille OBOS-liga og fullføre bachelor i idrettsvitenskap, alt dette oppnår jeg ved å spille for Elverum fotball, sier Marius Hagen.

Det har vært mye jobbing i administrasjonen etter sesongslutt:

- Kaptein Ulrik Balstad har valgt å forlate oss, vi har resignert Stian Lund, Jonas Enkerud og Peder Nersveen, heldigvis! Dette er alle kontinuitetsbærere i klubben. Vi jobber kontinuerlig videre med stammen fra forrige sesong, som Fredrik Tervaniemi, Håkon Rønes, Kristian Bråtebekk osv. Jeg føler vi er i god rute, og vi har en del følere ute på andre forsterkninger også. Sportslig sett sitter Tore Fossum i førersetet, og han gjør en knalljobb, sier daglig leder Krogsæter.

tore fossum er førstevalget

Det har aldri vært lagt skjul på at årets trener, Tore Fossum, også er førstevalget videre:

- Det er ingen hemmelighet at det er mye som nærmer seg klart med Tore, siden han fortsatt jobber for oss. Det nærmer seg en konklusjon, og vi kommer med informasjon om ikke lenge. Når det gjelder forberedelsene til OBOS-ligaen for Elverum som klubb, er det en krevende jobb. Vi har nå fått på plass en egen arrangementssjef, for arrangementene våre er krevende. Økonomijobbingen går sin gang, vi jobber med siste innspurt av budsjettet for 2017. Når det gjelder anlegget, venter vi fortsatt på en rapport fra NFF, men vi forventer ikke de store "bombene" der. Alt i alt, føler jeg at vi er i god rute, smiler Per Steinar Krogsæter. 

Det er fortsatt for tidlig med juleferie, det er mange oppgaver som skal landes før den tid:

- Vi har mye jobb igjen før jul, men vi har trekning på julelotteriet vårt lille julaften, og etter det blir det julefeiring, sier Krogsæter og bretter opp armene sammen med resten av administrasjon, for en siste innspurt i desember.