• SIMULATOR: Golfsenteret har to golfsimulatorer.

Etter to års drift gjentar Elverum golfsenter suksessen fra i fjor. Samtidig med den store Masters turnerninga i USA, arrangerer også Elverum golfsenter sin egen Masters turnerning.

- Dette har blitt en fast tradisjon. Vi startet i fjor, og fortsetter i år. På samme tid i Augusta i UAS pågår verdens mest legendariske turnerninger, "The Masters", ønsker vi å kjøre noe av det samme her, sier Terje Gundersen.

Jakka

Fjorårets deltakelse var bra, ifølge Gundersen. Ettersom det var første gang de arrangerte turneringen i fjor, så kom det rundt 15 spillere.

- I fjor synes jeg det kom mange, vi var 15 til 16 spillere. Det var bra til å være første året. Jakka, den legendariske grønne jakka gikk til Thomas Nabbstad, så vi må prøve å ta han, sier Terje Gundersen.

Og i følge Gundersen skal ikke Nabbstad føle seg alt for trygg.

- Det er muligheter for å ta han. Mange som er like god som han, advarer Gundersen.

Bra interesse

Elverum golfsenter merker en økende interesse rundt golf i Elverum. Det vokser stadig med nye spillere, både fra Elverum men også fra kommunene rundt.

- Vi føler at interessen er jevnt over bra. Det kommer stadig nye spillere til, både de vi har sett her før og helt nye spillere, sier Terje Gundersen.

Golfsenteret ble etablert i 2015 og nå er målet å bli større.

- Vi har drevet i to år nå, er inne i vårt andre år nå. Så vi vokser stadig og har et håp om å bli enda større, sier Gundersen.

Plass til 24 spillere

Under helgas turnerning er det plass til 24 spillere, og det er ledige plasser kan Gundersen fortelle.

- Man kan melde seg på ved å ringe til meg eller sende mail på elverumgolfsenter.no, sier Terje Gundersen og legger til

- Vi er 17 spillere foreløpig, så det er ledige plasser. Det er bare å melde seg på, sier Gundersne.

Alle kan melde seg på, men du bør nok ha kjennskap til golf for å være med på turneringa.

- Det er slik at alle kan være med i helga, men du bør nok ha litt kunnskap og spilt litt golf før. Men vi tenker også mye sosialt oppi dette, sier Terje Gundersen og avslutter:

- Mange ser på dette som avslutninga på innesesongen og starten på utesesongen for golferne, sier Terje Gundersen, daglig leder ved Elverum golfsenter.