Derfor har Hans Petter Carlsson fått selskap av Gjestvang & Partners som har kjøpt seg inn i bedriften. Og dette er et strategisk valg av Carlsson.

- Jeg føler at tiden er inne for å ta opp kampen mot de store eiendomsmeglerne. Derfor har vi inngått et samarbeid med Gjestvang & Partners på Gjøvik. Da kan vi utvikle oss og bli større slik at vi kan ta opp kampen om å bli større, sier Hans Petter Carlsson.

Etter en lang dialog med Hans Christian Gjestvang i Gjestvang & Partners på Gjøvik, har de to blitt enige om å starte et samarbeide. Det betyr at Meglerhuset Innlandet nå innlemmes i Gjestvang & Partners-gruppen.

- Vi blir hetende Gjestvang & partners, men vi er de samme folka som tidligere. Kanskje blir vi flere også, forteller Hans Petter Carlsson.

Elverum base i Hedmark

Etter at Gjestvang & Partners gikk inn i Meglerhuset Innlandet, skal de to selskapene nå utvikles i Elverum og ta nye markedsandeler der. Men også ellers i fylket.

- Vi ble enige om å inngå et samarbeide og utvikle oss sammen. Jeg har solgt 50 prosent av aksjene i Meglerhuset Innlandet til Hans Christian Gjestvang og Gjestvang & Partners. Vi vil nå prøve å bygge videre ut fra den avdelinga vi nå har i Elverum, sier Hans Petter Carlsson.

Han forteller at han sjøl har drevet Meglerhuset Innlandet i to og et halvt år, og fått bedriften akkurat slik han ville ha den.

- Jeg har funnet ut at om vi skal komme videre nå, så må jeg inngå samarbeid med andre og få kommet oss opp i konkurransesituasjonen. Det er hard konkurranse i Elverum, men vi går på med uforminsket kraft og håper på å ta markedsandeler fremover, sier Carlsson.

Har stor tro på fremtiden

Med dette samarbeidet, håper Hans Petter Carlsson på at de nå skal lykkes med prosjektet sitt og bli enda større enn det de er i dag.

- Fremtiden tror jeg er veldig bra. Jeg ser i alle fall positivt på fremtiden, og jeg tror det kommer til å bli bra og komme kundene tilgode, sier Carlsson.

Han understreker at det ikke vil være noen forskjell fra tidligere for kundene som kommer innom.

- Nei, det vil ikke bli store forandringer. Kundene vil fortsatt bli møtt med den gode serivcen, oppfølgingen og vi går fortsatt inn for å yte den beste servicen som tidligere.

Litt hemmelighetsfull avslører Carlsson litt hva som ligger foran han.

- Akkurat nå jobber vi med et par nye meglere for å få med de på laget, slik at vi kan bli større og er rustet for fremtiden. Det er interessant å bli større og ta markedsander, og da sammen med andre slik at vi kan få utviklet oss enda mer, avslutter Hans Petter Carlsson.