Det er ikke første gang Elverum Caravansenter arrangerer messedager. Men før har det vært fredag og lørdag. I år kjører de hele helga 22. til 24. april, også søndag.

- Hos oss blir det ei hel helg med messe. Vi kjører en stor utstilling på Solifer, Kabe og Adria vogner og biler. Det blir en stor utstilling hvor du man finne noe som passer for deg, sier Jan Fløtten, daglig leder ved Elverum Caravansenter.

Oppblåstbart telt

På messedagene kan du finne alt som man trenger til ferien og caravanturene. Grunnen til at Elverum Caravansenter nå velger å kjøre en hel helg er for at de aller fleste, også de som jobber fredag og lørdag, kan komme innom messa.

Innholdet er variert, men noe som er forholdsvis nytt er oppblåstbart fortelt.

- Vi skal prøve å ha en såpass stor utstilling, slik at alle kan finne en lønsing som passer for seg. Det er mye som har vært oppblåstbart gjennom tiden, smiler Fløtten og legger til:

- Men vi snakker her om et oppblåstbart fortelt. Dette er det nye som har kommet nå. Det finnes alt fra små til ganske store fortelt. Også bruker du kortere tid på å få opp teltet. Jeg brukte bare sju minutter fra jeg startet til teltet stod oppe, sier Jan Fløtten.

Og for alle som hater teltstenger, i det oppblåstbare teltet finnes det ingen stenger. Det er bare å blåse den opp, også er den klar til bruk, i følge Fløtten.

Leverandører

Under messedagene til Elverum Caravansenter vil det også være representanter fra leverandørene til stede for å gi kundene svar på spørsmål de måtte ha.

- Ja, jeg håper det skal komme representanter fra Kabe, Adria, Sun Living-bobiler og Neptus. Neptus har med varmesystemer og kjøleskapsystemer å gjøre, så håper alle kommer, sier Jan Fløtten.

Store etterspørsel

Fløtten kan fortelle at det har vært stor etterspørsel etter bobiler.

- Det er mange som går med en liten drøm om å få seg en bobil. Så interessen har faktisk vært større enn det vi trodde. Vi visste jo at vognmarkedet var stort, ikke minst med tanke på Trysil. Men vi ser en god økning på salget av bobiler, sier Jan Fløtten.

Nå håper han at enda flere fatter interesse for bobiler og campingvogner.

- De aller fleste kundene våre er i alderssegmentet 40 og oppover. Før var kundene i aldersgruppa 50 til 70 år. Under messedagene håper jeg at også unge og nye interessenter innom for å snakke om caravan, sier Jan Fløtten og legger til:

- Nå ser vi mer og mer yngre kjøpere og interessenter. Så alle er velkommen til oss på messedagene, avslutter Fløtten.