Finn Møller, nestleder i Norsk Mustangklubb forteller at det kommer mange biler til Elverum denne helga. Og spesielt fredag vil det være mange som vil stille ut bilene sine i Storgata.

- Vi er nok en gang samlet i Elverum, det er 14. gang vi kommer til byen med mange flotte biler. Siden vi kommer igjen og igjen er det ingen tvil at vi liker oss i Elverum. Alt ligger til rette for et flott Mustang-treff i Elverum. Det virker også som at elverumsingene også liker å se flotte biler, sier Finn Møller.

Mustang-treffet starter så smått allerede torsdag 6. juli, med innsjekk og et lite treff på kvelden. Men det er fredag det store skjer.

- Fredag stiller vi opp biler i Storgata i «Le-Mans»-vis. Altså at bilene står skrått inn mot gata, og det er mange som kommer for å titte på bilene, sier Møller.

Ferdighetskjøring

Han legger til at etter at de har hatt visningen i Storgata, vil de dra til Starmoen for å kjøre der.

- Fra klokka 14.00 vil vi være med utstilling i Storgata. Så kjører vi «crusing» opp til Starmoen klokka 17.00. Der skal vi ha ferdighetskjøring, noe som betyr at vi kjører rundt med seiler på tid. I tillegg vil det bli litt show, og dette starter klokka 18.00. Da vil vi gjerne ha publikum, smiler Finn Møller.

Lørdagen er det duket for «Streat Legal". Det er et race hvor man kjører det bilen orker på en strekning på 200 meter. Også der ønsker Møller publikum.

- Ja, publikumet er hjertelig velkommen lørdag morgen hvor vi kjører på en strekning på 200 meter rett frem, forteller Finn Møller, ansvarlig for Mustang Speed Week i Elverum.

Større arrangement i storgata

Scandic Hotel Central vil i år heve fredagen og lørdagen under arrangementet. Noe Norsk Mustangklubb er godt fornøyde med.

- Etter det jeg forstår har Scandic Hotel Central virkelig dratt i gang, de har arrangementer både fredag og lørdag hvor de har musikk og serverer mat. Så dette blir større enn i fjor, avslutter Finn Møller, nestleder i Norsk Mustangklubb.