• EGEN BUSS: Elverum Håndball Herrer har i samarbeid med Trønderbilene og Sparebank 1 Østlandet fått profilert og fått en egen spillerbuss.

Det har vært en lang forsesong for elverums håndballherrer. De har gjennomgått både tester, turneringer og treninger. Med en 2. plass i EuroTournoi med seg i bagasjen, så er i alle fall selvtilliten på plass i laget.

Nå venter Herulf Moss i 3. runde i cupen, og både lagledelsen og spillerne er klare for kamp.

- Det er et lag med yngre spillere og spiller i 1. divisjon. Er vi gode skal det ikke være noen tvil om at vi vinner denne kampen. Men samtidig er det viktig å løse det taktiske, og slik vi føler det så er vi på rett veg, sier Michael Apelgren.

Er på rett veg

Den svenske treneren har sammen med Raymond Hamar følt at de tar nye skritt i rett retning for hver kamp som de har spilt i sesongoppkjøringen.

- Vi håper at vi er på rett veg, men samtidig da er det viktig å tenke på at vi skal fortsette å trene på systemene våre og ikke minst terpe på samspillet. For samspillet er viktig, sier Apelgren.

Mot Herulf Moss er det viktig å kunne fokusere på spillet og hvilken motstander Elverum møter poengterer Apelgren.

- Det handler nok mye om at vi holder oss til avtalene vi har gjort, og ikke minst holde oss til systemet vi har trent en del på nå. Samtidig er det ikke slik at vi ikke terper veldig mye taktikk mot Herulf Moss, men det er allikevel viktig, sier Apelgren.

De nye spillerne begynner å følge systemet

Elverum Håndball Herrer har hatt en stor utskiftning i spillerstallen til den kommende sesongen. Og det tar tid å spille inn de nye inn i et system man ønsker å bruke for å vinne kamper.

- Vi sitter igjen med at de nye spillerne har kommet godt inn i spillergruppa. Man ser på de at det er mye som er nytt og i perioder er det nok for mye som er nytt. Men samtidig så er vi klare på at de er nye, og da er det helt greit at de glemmer noen av systemene og trekkene vi har. Når det er sagt så har vi gjort det tidligere også, så det er ikke noe nytt. Men det er noe som kanskje også gir oss gullmedaljene når kampene er spilt, sier Michael Apelgren.

Hør kampen direkte på Elverumsradioen

ElverumsRadioen overfører også denne sesongen alle de ordinære kampene til Elverum Håndball Herrer. Kampen mot Herulf Moss kan du høre direkte via DAB i store deler av Hedmark. FM 88.2 og FM 99.3 i Elverum-regionen og via nettradio i hele verden.

Kampen starter klokka 17.30 og sendingen fra Mossehallen starter klokka 17.00.