• BILLETTER: Per Inge Engstad (fra venstre) og Lars Rudshagen fra Elverum fotball, delte ut billetter til både buss og kamp.

I går var det solgt rundt 450 billetter til 4. runde kampen i NM mellom Vålerenga og Elverum på Ullevaal stadion. Det gikk altså 6 busser fra Elverum retning Oslo torsdag ettermiddag, og i tillegg har flere bare kjøpt kampbillett og møter opp direkte i Oslo.  

Arrangementsansvarlig Per Inge Engstad delte ut billetter for harde livet.

- Det er vel rundt 400 som reiser herfra nå, og så er det de som møter opp direkte i Oslo. Vi har fylt opp 6 busser og vi kjører strake veien til Ullevaal. Der blir det samling, med eget telt og «fanzone» - hvor man også får kjøpt supporterutstyr. Der er det også en del restauranter, så man kan få kjøpt både mat og drikke og lade opp til kamp på best mulig måte, forteller Engstad.

Skulle kampen ende med seier, blir det kanskje overnatting og feiring i Oslo?

-  Det er ikke planlagt med det nei, men skulle det skje, vil jeg tro det blir en markering her i Elverum når vi kommer hjem, ler Engstad.

I en eventuell kvartfinale, ble det trukket bortekamp mot Rosenborg på Lerkendal. 

- Det er jo artig å være på tur, men det hadde jo vært moro med en cupfest på hjemmebane også da. Jeg har i alle fall trua på seier i kveld! Jeg har vært med å slå ut Vålerenga i cupen før, da var jeg i trenerteamet i Nybergsund i 2007, så det viser at alt er mulig i fotball, sier en optimistisk Engstad.

Det er sjeldent med såpass mange supportere på bortebane for Elverum.

- Ja, dette er en ny opplevelse for min del! Jeg ser veldig fram til både turen og kampen, avslutter Engstad, før han måtte kaste seg på bussen.