- Det vi gjør er egentlig bare å lufte interessen. Nummeret er ikke så mye i bruk lenger, etter at vi har blitt et såpass kjent firma, sier Kjell Roger Halberg.

Nummeret ble lagt ut for salg på nettstedet finn.no og interessen har kommet.

- Vi ser en interesse rundt nummeret, men hvor mange som har tatt kontakt vil jeg ikke si noe om. Men ja, vi har sett en viss interesse rundt nummeret, sier Halberg.

950.000,-

For den nette sum av 950.000 kroner så kan telefonnummeret, 666 99 666, bli ditt.

- Det er kanskje Norges mest unike telefonnummer på mange måter. Tror ikke det er så mange som kan skimte til et slik nummer, og i alle fall ikke i den kombinasjonen, sier Kjell Roger Halberg, og legger til:

- Om vi får det vi ønsker for nummeret, vet jeg ikke. Det er det markedet som bestemmer, men vi har lagt det ut bare for å sjekke interessen da vi i større grad ikke har brukt for det, sier Kjell Roger Halberg.

Blir mindre brukt

Halberg innrømmer at de får kontakt med kunder og blir sett i mange andre foraer enn telefon.

- I dag når vi ut på sosiale medier og sosoiale fora, så vi sjekker bare interessen rundt dette nummeret. Skulle det vise seg at interessen er stor for nummeret, og det blir solgt, så vil vi skaffe oss et nytt nummer, sier Halberg og legger til:

- Nå vet vi ikke om vi skal selge nummeret. Som sagt så ønsker vi å se hvilken interesse det er rundt nummeret. Blir det et salg, så kan de pengene vi får brukes til å ha mye annet fornuftig, avslutter Halberg.