Elverum: Over tre byggetrinn skal selskapet Fjeldmora Eiendom AS bygge 52 leiligheter i området rett sør for beredskapsstasjonen, ved gangstien, vis-à-vis Kiwi. Eiendomsmegler og daglig leder i DNB Eiendom Elverum, Ellen Nordsveen, forteller at de allerede har hatt respons på leilighetene.

Salgsstart

12. mai er det salgsstart for de første leilighetene i Fjeldsetlia park. 6. og 7. mai har DNB Eiendom, som forestår salget, åpen dag der interesserte kan gjøre seg nærmere kjent med prospektet. For det er ingen ferdigstilte leiligheter for visning ennå. Ellen Nordsveen forteller at det ikke vil bli igangsatt bygging før rundt halvparten av de 20 leilighetene i første byggetrinn er solgt. Hun regner med at første byggetrinn skal være ferdig i løpet av første kvartal 2016.

Bred kjøpergruppe

Nordsveen mener leilighetene i nye Fjeldsetlia park blir attraktive for mange.

– De har sentral beliggenhet, og gir mye for pengene. Vi mener prisene er gunstige. Derfor tror vi at vi når en bred kjøpergruppe, fra førstegangsetablerere, til mindre barnefamilier, og også eldre kjøpere. Vi tror det blir beboere i alle aldersgrupper, sier Ellen Nordsveen.

Leilighetene blir i fire etasjer, med størrelser fra 43 til 85 kvadratmeter, og fra to- til fireroms. Leilighetene får balkong, og også de minste leilighetene har eget soverom. Det blir i heis i blokkene. Med de minste leilighetene følger parkeringsplass, de større leilighetene har egen garasje.

Fra 1,35 mill.

Prisene på leilighetene blir på fra 1,35 millioner kroner til 2,99 millioner. Ellen Nordsveen karakteriserer prisene som gunstige, tatt i betraktning standarden. Det blir parkettgulv i alle rom, og fliser i badet.

– Dere er ikke redd for at leilighetsmarkedet i Elverum er mettet med all utbyggingen som har vært og er?

– Absolutt ikke. Dette blir et leilighetstilbud i en annen del av sentrum. Beliggenheten er bra, med 400 meter til marka og turområder, 800 meter til Kremmertorget og 200 meter til butikk. Det skal anlegges en flott park med plass til både store og små i egen hage, forklarer Ellen Nordsveen i DNB Eiendom.