Trysil: – I bakken og på fjellet ligger det nå 15 centimeter natursnø og vi har startet snøproduksjonen, sier driftssjef Jan Linstad i SkiStar Trysil. Han er fornøyd med at vinteren endelig er på gang.

– Med værprognosen som foreligger får vi åpnet de første bakkene fredag 27. november. Hvor mye vi åpner må vi komme tilbake til. Det avhenger av hvor mye snø vi får lagt og hvordan orberedelsene går. Vi vet aldri, det kan skje noe uforutsett, sier Linstad.

Snø produseres i barneområdene på begge sider av fjellet, i bakke 15 og 28 på Turistsenteret, i bakke 53 på Høyfjellssenteret og i bakke 63 i Høgegga.

– Vanligvis er det bakke 15 og barneområdet på Turistsenteret som er først ut, men følg med for mer informasjon når vi nærmer oss åpning, sier Linstad.I Parken har elever fra Trysil videregående skole allerede holdt på en stund og bygd småhopp og satt ut noen rails i påvente av åpning.

– Vi synes det er moro å holde på og gleder oss vanvittig til sesongåpning. Håper det blir skikkelig kaldt framover, sier Sander Skomakerstuen smilende.