ELVERUM: Boxbury Beat som bandet hette ble fanget opp av EMI, og de tre gutta spilte inn sin første singel. Never along with you.

Dette var skikkelig syntpop, og bandet var i ferd med å bli kjent. Men omstendighetene gjorde at de aldri fikk spilt inn en skive.Det er ikke alltid tiden er riktig for et plateslipp. Men nå melder Nrk at bandet har funnet sammen igjen, gått i studio og er ute med en skive basert på det gamle materialet og en ny låt.Etter at bandet gikk hver sin veg, har det ikke vært helt stille fra bandet.

I 2009 var de med på en samle-cd Machinedance, de har hatt forskjellige opptredener blant annet på Under Brua-festivalen på Hamar i 2013, og Volumfestivalen i 2014. I april i fjor slapp de en mini-cd med seks av sangene som er med på skiva.Til Nrk Hedmark og oppland forteller Kent Maurstad og Helge Hellebust at overraskelsen var stor da det gikk opp for dem at singelen de spilte inn i 19985 levde sitt eget liv på Internettet, og at den i enkelte miljøer hadde blitt et samlerobjekt.

Til Østlendingen i 2013 forteller bandets bassist Einar Øverenget at de selvfølgelig går for verdensherredømme, før han erkjenner at de stort sett spiller sammen for sin egen del.