• GJORT MYE: Jan Lillegrend har i mange år gjort mye for NMK Elverums unge bilinteresserte. FOTO: MAY NORDSVEEN

ELVERUM: - Det betyr alt. Et så stort arrangement er positivt, og det gir et stort inntektsgrunnlag, sier en fornøyd koordinator i NMK Elverum, Therese Bruer Larsen.

- Jeg er forholdsvis ny i NMK Elverum, men på veg inn i klubbens styre, sier hun.Klubbens årsmøte finner sted første uka i mars.

Stor dugnadsånd

- Mye baseres på stor dugnadsånd. Den er til stede, men vi må jobbe med markedsføring og rekruttering, sier Bruer Larsen.

Både hun og andre i klubben Lokalavisa har snakket med, håper Landsfinalen neste år vil bidra til økende interesse for bilcross i klubben etter at den har vært litt mindre en periode.Hun forteller at håndballgruppa i Elverum har vært med og hjulpet til.- De syntes det var artig med action fra A til Å, sier hun.Bruer Larsen påpeker også det gode miljøet i klubben.Blant dem som har gjort en stor innsats for klubbens junioravdeling ved å gi ungdom mulighet til å mekke og skru bil, er Jan Lillegrend. Han har kjørt bilcross i mange år og er fremdeles med.Mangeårig leder i klubben, Unni Trønnes, er også blant dem som har gjort en betydelig innsats for klubben.

Godkjent søknad

På hjemmesiden sin forteller klubben om andre spennende ting framover.

Elverum kommune og Kommuneskogen har godkjent klubbens søknad om å utvide arealet for å anlegge en trasé for Enduro på Starmoen. Bare detaljer gjenstår før spaden kan settes i jorda.I tillegg til Landsfinalen i 2016 planlegges Norgescup i Gokart dette året og kanskje til og med EM i Mini Roadracing.Baneanlegget på Starmoen omfatter også en motocrossbane.