ELVERUM: Vi har ambisjoner om å lage en avis som interesserer så vel bofaste elverumsinger, og de som har flyttet ut av kommunen.For å få en bredest mulig dekning er vi avhengige av dere.

Vi vil ha tips om smått og stort som rører seg i området. Vi klarer ikke å være til stedet over alt bestandig, og vil også sette stor pris på at dere tar bilder på arrangementer vi ikke klarer å dekke selv. Sammen skal vi klare å speile mest mulig av det som skjer i Elverum - på både godt og vondt.Vi skal være en avis som dekker alt fra nyheter til kultur og sport. Smått og stort.

Det du selv synes er morsomt å høre om eller fortelle, vil gjerne vi også vite. Vi håper at dere bruker oss til å informere om det som skjer. Vi håper at Det skjer-spalten blir flittig brukt. Jo mer medvirkning fra dere, jo mer informativ og bedre blir iElverum.Vi går inn i en ny æra mediemessig for produktet. Vi har endelig fått nettavis.

Det betyr at vi klarer å levere nyheter hver dag, mot for hver tredje dag som Lokalavisa har kommet ut de siste årene. Det betyr at vi ikke klarer å levere avis på papir mer enn en dag i uken, men kombinasjonen vil gi et bedre tilbud enn vi har hatt før. Sjekk ut nyheter helt gratis på nett på ielverum.no.