- Vi har litt mindre informasjon på FyllingenBergen denne sesongen, ettersom det ikke er spilt veldig mange kamper i serien ennå, sier Apelgren.

Men han har allikevel et lite inntrykk av hvilket lag bergenserne kommer med til Elverum onsdag kveld.

- De kommer til å sentrere spillet rundt deres playmaker, Mario Matic. Mye av spillet til Fyllingen vil gå om han, i tillegg vil vi nok se en del spill sju mot seks, sier Michael Apelgren.

En annen ting laget fra Bergen har nytt for sesongen, er treneren. Tidligere Fyllingen-spiller, Andreas Gjeitrem, har tatt skrittet opp og blitt trener.

- De har fått en ny og spennende trener i Andreas Gjeitrem. Det blir spennende å se hva han kan klare. Vi forsøker å forberede oss til mange ulike senarioer i kampen, sier Apelgren.

Stor mulighet for nergaard

Sist lagene møttes i Framohallen i Bergen, ble det Morten Nergaard som ble toppscorer. Noe han igjen kan bli onsdag kveld, om forsvaret gjør jobben enkel for keeperen.

- Skuddarmen til Morten Nergaard er klar den, smiler Michael Apelgren og legger til:

- Vi forbereder oss på spill sju mot seks, sjøl om det er vanskelig å møte. Men vi tror de kommer til å komme med det i kampen mot oss onsdag kveld, sier Apelgren.

Forsvarsspillet til Elverum begynner å sitte bedre og bedre. Noe treneren er enig i.

- Det går fremover hele tiden, men vi må ikke glemme at vi har hatt store utskiftninger foran denne sesongen. Når det er sagt så synes jeg ikke at vi er dårlige i forsvar. Tempoet er skrudd opp en del, da vil det komme flere mål. I tillegg har Morten Nergaard ikke hatt dagen sin i et par kamper. Da kom temaet opp, men jeg synes at vi har et godt forsvar nå, sier svensken.

Vis at vi er norges håndballby

Michael Apelgren kommer med en «pekefinger» til elverumspublikummet.

- Nå trenger vi virkelig folk og det er viktig for oss at det kommer publikum til kampene våre. Sjøl om det blir mange kamper i høst, så må vi ikke miste vår identitet som håndballby og har mye publikum på kampene. Om vi skulle miste vår identitet, så vil det være vanskelig å kunne forsvare at vi er Norges håndballby og at Terningen Arena er et fort, sier Michael Apelgren og legger til:

- Å komme til Terningen Arena har vært den vanskeligste bortekampen for de andre lagene. Det skal det fortsatt være, og for at det skal være det så trenger vi all den støtten vi kan få på tribunene, avslutter Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Også denne kampen kan du høre direkte på ElverumsRadioen. Sendestart er klokka 18.00 og kampstart er klokka 18.30.

ElverumsRadioen hører du via DAB i store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i Elverumsregionen, nettradio og app på mobilen.