For det har de to hørt mye om.

- Ja, jeg har hørt rykter om at hjemmepublikummet og Taigan lager liv i Terningen Arena på hjemmekamper. Det blir moro å se det alle har sagt nå i snart tre uker, sier en spent Tine Poklar til iElverum.

Også Josef Pujol gleder seg til sin første kamp i Terningen Arena.

- Terningen Arena har blitt vårt fort, og ryktene skal ha det til at det er mye liv under hjemmekampene, sier Pujol.

- Jeg kan nesten ikke vente

Tine Poklar kommer fra Slovenia, og er godt kjent med liv, bråk og støy fra publikum. Men han gleder seg ekstra stort til onsdagens kamp.

- Jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg sånn til i kveld, det er første hjemmekamp og jeg har hørt at publikummet er kjempeflinke til å heie og lage liv, sier Tine Poklar.

Pujol deler samme oppfatning som Poklar. Han er enig i at det blir spennende å se om ryktene stemmer, om at hjemmepublikummet kan lage liv på tribunene.

Tøff start

Som om ikke Elverum får en tøff nok sesong, med Champions League og hard motstand, så starter sesongen ganske tøft. Første hjemmekamp er mot fjorårets seriemestre, ØIF Arendal, som Elverum har hatt litt problemer med å få ordentlig tak på forrige sesong.

- Jeg tror det blir en spennende og morsom kamp i Terningen Arena onsdag kveld. Etter det jeg har forstått er Arendal et av de gode lagene, og Elverum har slitt mot de i forrige sesong. Så dette blir jevnt og spennende, sier Josef Pujol.

ØIF Arendal har et godt lag, med mange flere gode spillere. Deres nyervervelse i den Mexicanske målvakten, Cesar augusto oliviera Almeida, er en god forsterkning skal vi tro Pujol.

- Han var med i OL nå i sommer, så det er en viktig spiller for Arendal, sier Pujol.

Elverumtrener, Michael Apelgren, spår en kamp mellom to giganter de siste årene, og at det blir en heftig kamp.

- Det er spesielt at vi får en så god og spennende kamp i første hjemmekamp for sesongen. Ellers så er dette en veldig spennende kamp og jeg tror det blir veldig jevnt. Det kommer til å stå på marginene, sier Michael Apelgren og legger til:

- Vi må lykkes i å stå i mot i deres dueller. Det kommer nok til å bli mange gode sjanser for Arendal, hvor de lykkes. Men ellers så tror jeg at vi også kommer til å stoppe noen av disse sjansene. Det er også viktig, sier Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Om du ikke har muligheten til å være i Terningen Arena i kveld, så går kampen direkte på ElverumsRadioen. Gjennom hele sesongen vil radiokanalen sende alle kampene til Elverum Håndball Herrer. Kampstart i Terningen Arena onsdag kveld er klokka 20.00.