• SISTE PEPTALK: Michael Apelgren gir laget den siste peptalken før kampen mot Bodø onsdag ettermiddag.

Det er et stort ønske i elverumsleieren om en ny seier. Det har seg nemlig slik at noen av spillerne sliter med høy feber og har vært sjuke de siste dagene. Også under søndagens møte med Bodø var det enkelte spillere som spilte med feber.

Etter det iElverum erfarer skal en av spillerne ha våknet til nesten 40 i feber kampdagen, men ved hjelp av febernedsettende, var det nesten umulig å se at vedkommende var sjuk.

Flere spillere stod over tirsdagens trening, for å bli bedre til onsdagens viktige kamp. Og at den er viktig, det er det ingen tvil om.

- Dette er en viktig kamp for oss. Det blir en tøff kamp og det hadde vært godt å fått en ny seier mot Bodø. Vi får det tøffere enn søndag. De hadde jo ingen målvaktsredninger mens Morten reddet alt, sier Michael Apelgren.

Ta ut Stig-Tore

Nivået mellom lagene er ikke så forskjellig. Og trener Michael Apelgren har en klar taktikk foran onsdagens kamp.

- Vi har snakket mye om takikken mellom kampene nå. En del «småplukk» men også hvordan vi skal ta ut Stig-Tore Moen Nilsen. Vi må være bedre denne kampen, og ikke minst angrepsmessig, sier Apelgren.

Nå er fokuset på å vinne returkampen mot Bodø, for elverumstreneren vil nødig ha en kamp ekstra mot bodøværingene.

- Nå kjører vi alt på at vi vinner. Vi vil ikke ha en kamp ekstra mot Bodø. De er sterke, spesielt i ankomsten og på kontringer, sier svensken.

Raskere tempo

Treneren er helt sikker på at vi kommer til å få se et Bodø-lag som er mye kjappere og har bedre flyt i spillet sitt. Under søndagens kamp i Terningen Arena var det lite som stemte for laget fra nord, nå tror Apelgren at de vil revansjere seg.

- Det ble en rar kamp på søndag. Vi reddet jo nesten alt som kom, mens Bodø hadde ikke en eneste redning en stund. Men vi kommer til å se et helt annet lag fra Bodø. De er sterke hjemme, og de kommer meg høyt tempo og er dyktige til å kontre, sier Apelgren og legger til:

- Keeperene kommer til å redde mye mer for Bodø under onsdagens returkamp, det er jeg ganske sikker på, sier Michael Apelgren.

Sjukdom i laget

Sjøl om det er flere av spillerne som har vært dårlige og har hatt feber, så tror ikke Michael Apelgren at det er noe problem for returoppgjøret.

- Vi har slitt med sjukdom i laget denne uka, men til kampen mot Bodø er alle friske og raske igjen, smiler Apelgren og legger til:

- Nå er det «all in» fra alle spillerne, og vi skal vinne denne kampen. Da får vi en liten pause før vi skal ut i semifinaler, avslutter svensken.

Hør kampen på radioen

Om du ikke får vært med til Bodø og sett kampen i Bodø Spektrum, kan du som vanlig høre kampen direkte på ElverumsRadioen. ElverumsRadioen sender via DAB, FM, nettradio og på app via mobilen.

Kampen starter klokka 17.30, sendinga på radioen starter klokka 17.00.