• NABODUELL: Keeper Fredrik Tervaniemi, med fortid i Nybergsund, er klar til lørdagens naboduell.

Det var Nybergsund som i kamp nr 11 til slutt sprakk nullen til Elverum, og dermed endte den norske rekorden. Målet kom i tillegg på overtid, og at det var mot nabo Nybergsund nullen sprakk, gjorde sikkert saken ikke noe bedre.

Spørsmålet er om Elverum nå er ferdig med opprykksjubel og klar for ny tøff kamp:

- Jeg skal være helt ærlig og si at jeg ikke har kommet meg helt 100% ennå, men er fortsatt veldig glad og nyter dagene. Det gjenstår fortsatt 3 kamper av sesongen, og på lørdag kommer Nybergsund. Og det er bra det er en slik type kamp, vi VIL vinne mot Sundet, forteller keeper Fredrik Tervaniemi.

Nybergsund er kanskje ikke matematisk sikre på å beholde plassen neste år, men mye skal gå feil hvis de rykker ned. 

- Vi tenker ikke så mye på hvem som kan rykke ned eller ikke, vi tenker mest på oss selv uansett, og vi vil spille gode kamper. Vi går for å vinne de 3 kampene som står igjen av sesongen, sier Tervaniemi.

Ettersom opprykket allerede er klart, kan det kanskje bli noen endringer på laget framover?

Det er helt opp til trener Tore Fossum, men kjenner jeg han rett, så vil nok noen få sjansen framover. Vi har en veldig jevn og god tropp, så det vil forbause meg litt om det ikke blir noen bytter ja, sier Tervaniemi.

storebror i naboduellen

Selv om Elverum i utgangspunktet ikke har noe mer å spille for denne sesongen, er det tross alt naboduell på lørdag:

- Ja, vi er storebror og vil selvfølgelig vinne mot Sundet! Forhåpentligvis er det siste gangen på lenge vi møtes i seriespill, de er garantert sultne på seier mot oss, men vi skal stille med det vi kan og håper at det rekker. Jeg håper også at publikum kommer og vil "hylle oss" etter opprykket og ikke minst støtte oss i naboduellen. Det hadde vært gøy om det kom mye folk, det viser jo at de setter pris på det som blir gjort i Elverumsfotballen. Det er mye positivt som skjer om dagen, og neste år kommer kanskje lag som Lillestrøm, Start, Fredrikstad, det kommer mange storlag. Vi bør befeste Elverum som en "ballby", med både bra håndballag og fotballag, sier keeper Fredrik Tervaniemi. 

Kampen starter klokka 1500 på lørdag. For de som av en eller annen grunn ikke kan komme, vil vi dekke kampen "live" her på iElverum.