Regionbanksjef, Kjell Inge Bækken, forteller at entreprenøren har møtt på en del utfordringer i forhold til at dette er to bygg som er bygget sammen. Men at prosessen har gått bra og at han ser for seg å flytte inn i de nye lokalene i månedsskiftet mellom mai og juni.

Nå begynner lokalene og ta form, og mye er gjort med tanke på oppussingen. Regionbanksjefen gleder seg stort til å ta i bruk et topp moderne banklokale.

- Det begynner å se ut som om det skal være noe annet enn en byggeplass der. Maleren har lagt på nye strøm, gulvet er på plass og innretningen kommer sakte men sikkert på plass. Men vi får nok ikke åpnet før slutten av mai begynnelsen av juni, sier Kjell Inge Bækken.

Revet ut alt og erstattet det med nytt

Det er et stort lokale som åpner seg da vi fikk være med inn i bankens lokaler for å se på byggeprosessen. Men det er ingen ting som er ferdig ennå, så vi må nok vente litt til før vi kan begynne å se resultatet av oppussingen.

- Vi vil få nye lyse lokaler som gir en ny opplevelse både for kundene men også for de ansatte, sier Kjell Inge Bækken og legger til:

- Allerede nå ser vi at vi får en perle av et lokale. Vi har revet ut at som var inne i banken, og entreprenøren har lagt nytt gulv og tak. Vi får på plass nytt lys, moderne innredning og ikke minst glassveggene. For det blir mer glass i den nye banken, sier Bækken.

Han forteller at disse glassveggene kan være ovveraskende for kundene, men han har stor tro på at de vil like det.

- Ja, det tror jeg. I tillegg vil vi fremheve granittveggen i de gamle banklokalene, som en gang var utsiden av banken, som nå er innsiden, sier Bækken.

Har hatt en god tid i de midlertidige lokalene

Siden 3. oktober i fjor har Sparebanken Hedmark vært i midlertidige lokaler i Storgata. Og det har vært trangere enn det er i sjølve banken, men allikevel har det gått utrolig bra forteller banksjefen.

- Det har gått veldig bra i de midlertidige lokalene. Jeg var faktisk ganske spent på hvordan de ansatte skulle takle å være så nær hverandre og sitte trangt, men det har gått ganske bra. Jeg ser faktisk mer glimt i øynene til de ansatte da de sitter mer «opp på» hverandre og jeg må bare få skryte av mine kolleager som har jobbet på og har alltid et smil på lur, sier Kjell Inge Bækken.

Nå ser de ansatte frem til å flytte, men den som venter på noe godt den venter vanligvis ikke forgjeves.

- Ja, nå ser de frem til flytting. Men de har løst og gjort sine oppgaver på beste måte også her i de midlertidige lokalene også, sier Bækken.

Nytt navn

1. april får Sparebanken Hedmark nytt navn. Hele Sparebanken Hedmark blir en større bankkjede etter at Sparebanken Hedmark har kjøpt opp Bank 1 Oslo og Akershus.

- Akkurat nå er vi inne i en fusjonsprosess. Vi har jobbet i over tre år med denne fusjoneringen og 1. april så vil vi gjennomføre en juridisk fusjon. Da blir bankene slått sammen og derfor kommer det et nytt navn. Sparebanken Hedmark klinger ikke like godt i Oslo som her i Hedmark. Bank 1 Oslo og Akershus får også nytt navn, og vil ha det samme navnet som vi har her i fylket, sier Kjell Inge Bækken.

Hva det nye navnet blir, vet ikke regionbanksjefen.

- Nei, det vet jeg ikke. Jeg har gjort meg opp mine tanker, men jeg får ikke vite navnet før 1. april jeg heller, sier Kjell Inge Bækken.

Han forteller at sjøl om det blir et nytt navn på banken, vil innmaten stort sett være den samme.

- Vi skal fortsatt yte god service, være blide og ha en nærhet til kunden. Det er der vi skiller oss ut fra andre banker, tror jeg. Derfor skal vi ha masse hyggelig medarbeidere som møter kunden på nøyaktig samme måte som tidligere, avslutter Kjell Inge Bækken.