Det er fortsatt noen måneder igjen til årets Hjertefred-arrangement ved Sagtjernet, men arrangørene ønsker å kommunisere ut at det blir arrangement også i år. Det jobbes også med å få inn lokale artister til å bidra under arrangementet.

- Konseptet er det samme som tidligere, men litt småendringer blir det på lys og hvordan vi bruker området. Vi ønsker også å få inn flere lokale artister til det som nok er Elverums største gratisarrangement, sier Inger Anne Stene i arrangementskomiteen.

Hun roser Joker Event for deres profesjonalitet i å gjennomføre det tekniske i arrangementet, og Stene er stolt over det de får til i byen rundt dette arrangementet.

litt dårligere vær i fjor

- Det var litt færre som kom i fjor enn året før, men med tanke på det sure været var vi veldig fornøyd. Det var første gang vi hadde snølagt vann under Hjertefred i fjor. Tidligere har vi alltid brukt vannet, sier Stene.

Fra de fire foregående arrangementene har de fått veldig mange positive tilbakemeldinger, og det motiverer også til å fortsette med Hjertefred ved Sagtjernet.

- Vi har sett behovet for at det skal være mulig med en litt annerledes markering av Alle helgens dag. Det har vist seg med besøket vi har hatt at det er et behov, sier Stene.