Dalbak har drevet Poulsson - Elverum Garn og Interiør siden 1. mars og det har gått over all forventning. Etter en liten ommøblering inne i butikken, har hun fått den sånn hun vil ha det.

7. april tok hun et skritt til. Hun inviterte til strikkekafé og la ut informasjon om strikkekafeen på Facebook. Der hadde 15 personer trykt at de skulle komme, men det kom 30.

- Vi la det ut på Facebook og ble litt overrasket over at det kom så mange. Vi hadde jo ikke trodd det skulle komme flere enn de som hadde meldt sin interesse via Facebook. Så dette var kjempemoro, sier Linn Marita Dalbak.

Etterspurt

Linn Marita og de andre på Poulsson ville gi innbygerne det de ønsket seg, nemlig en strikkekafé. Det var med andre ord en etterspurt arena for strikkerne.

- Tanken på å ha en strikkekafé kom vel ut fra at vi så at det var etterspurt. Etterspørselen var stor, så da tenkte vi at dette måtte vi bare få til, sier Linn Marita Dalbak og legger til:

- Det er jo midt i blinken å ha strikkekafeen her hos oss, sier Dalbak.

Strikker og drikker kaffe

Det var hele 30 som møtte opp på den første strikkekafeen til Poulsson. Og nå håper Linn Marita at minst like mange tar turen lørdag 7. mai.

- Jeg håper at det kommer mange, men vi skal arrangere det på lørdag neste gang. Tanken bak det var å kunne arrangere strikkekafeen på en dag hvor de som ikke kan bli med på en ukedag, også får muligheten til å komme, sier Linn Marita Dalbak.

- Hva gjør dere på strikkekafeen da?

- Nei, vi strikker, og drikker kaffe da, ler Dalbak og legger til:

- Det blir jo en del utveksling av ideer og erfaringer da. Det er en møteplass for de som strikker hvor man kan snakke om strikking, og kanskje litt slarving, fleiper Linn Marita.

Over all forventning

Linn Marita Dalbak har bare en og en halv måned med drift bak seg, men ser allerede nå at det bærer seg.

- Ja, den første driftsmåneden var over all forventning. Det har gått kjempebra, sier Linn Marita Dalbak fornøyd.