• IKKE FORNØYD: Steffen Stegavik var over hodet ikke fornøyd med kveldens kamp. Han mener at spillerne må mange prosent opp fra kampen i kveld til returkampen i Terningen Arena på søndag.

Før kamp var det sagt at det kom til å bli en tøff kamp. Men at Bækkelaget skulle ta Elverum så på senga som de gjorde, var det ingen som hadde trodd eller forutsett.

Allerede etter fire minutter leder Bækkelaget 4-1 og starten av kampen var lik som i Bodø.

- Du sa før kamp at vi ikke skulle starte som vi gjorde mot Bodø, men var det ikke det vi gjorde?

- Det ble mye verre. Jeg har ikke noe positivt å si om kampen i kveld. Det måtte i så fall bli at Bækkelaget har gjort en veldig god kamp, sier Michael Apelgren til iElverum.no.

Lakk som ei sil

Hjemme i Terningen Arena hadde vi mange målvaktsredninger. Morgen Nergaard stod som en vegg, mens forsvaret stod godt. Her i Oppsal Arena var det ikke i nærheten av det spillet. Forsvaret slurvet og Morten Nergaard hadde ikke dagen. Summen av dette ble 39 mål baklengs.

- Nei, i dag spiller vi en dårlig kamp. Vi har ikke flyt i det hele tatt og Bækkelaget regelrett gruser oss, sier en ydmyk Michael Apelgren.

Treneren er ikke nådig i sin tale. Han ser ingen ting i kampen som kan være positivt.

- Det finnes vel ikke mye å si. Jeg må få gratulerer Bækkelaget som spilte en veldig god kamp i kveld. De er klart bedre enn oss i dag. Vi prøver oss frem og prøver ut forskjellige taktiske tiltak, men det fungerer bare ikke. Vi blir rett og slett rundspilt, sier Michael Apelgren.

Frustrerende

Gjennom 60 minutter var Bækkelaget veldig gode. De hadde virkelig gjort hjemmeleksene sine og studert laget til punkt og prikke. De fikk til alt, både bakover og fremover. Emil Jungman reddet omtrent alt av skudd fra Elverum, samtidig som de scoret på omtrent alle sine sjanser.

- De var over oss med en gang i dag. Vi hadde ikke dagen vår rett og slett. Og når de fikk løpe så lett over oss i starten på første omgang, ble vi jagende bak fra. Det er tungt, sier Steffen Stegavik.

Med den intensiteten Bækkelaget kom med var det vanskelig for Elverum. Bækkelaget var uslåelig på kontringer og de var kjappe og hadde høyt tempo i angrep. Det er noe Steffen mener Elverum ikke hadde noe av.

- De var godt forberedt til kampen og de er et godt lag. Vi skal være bedre enn dem, de hadde tempoet og forsvaret, det hadde ikke vi, sier Steffen Stegavik.

Ny kamp søndag

Nå maner både Michael Apelgren og Steffen Stegavik til at alle må komme på siste og avgjørende kamp i Terningen Arena.

- Nå skal vi hjem og analysere denne kampen, så er det fult trøkk på søndag. Jeg håper på full hall. Og det er dumt at vi spiller som vi gjorde i kveld. Skal vi til Champions League så kan vi ikke tape. Så jeg tror det er et annet elverumslag på søndag i Terningen Arena, sier Steffen Stegavik.

Den tredje og siste semifinalekampen i sluttspillet spilles i Terningen Arena søndag klokka 18.00. Billettene til kampen slippes torsdag klokka 10.00. Da er det første mann til mølla, for markedsansvarlig Kalle Björkman tror at det kan gå mange billetter.

- Vær rakt ute, for det kan bli rift om billettene. Du kan kjøpe billetter på nett via billettluka.no allerede torsdag klokka 10.00, og på kinoen torsdag kveld. Også på Kommunehuset Folkvang på fredag, sier Kalle Björkman.

Trener Michael Apelgren har en oppfordring.

- Nå må vi mobilisere for å få full hall i Terningen Arena på søndag, avslutter treneren.

KampFakta

Bækkelaget - Elverum: 39-30 (17-13)

Det er 1-1 i kamper, best av tre.

Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien (målvakter), Petter Øverby 3, Aleksander Børresen 1, Tamas Ivancsik 3, Andre Lindboe 6, Jonas Burud, Håkon Ekren, Luka Mitrovic5, Steffen Stegavik 3, Nicolaj Mehl 3, Erik Thorsteinsen Toft 6.