- Vi i Livsgledegruppa ved Sætre alders- og sjukehjem arrangerer lørdag Sætredagen 2016, en dag hvor beboerne ved alders- og sjukehjemmet blant annet får besøk av noen dyr, sier Ole-Harald Berg, sjukepleier ved Sætre alders- og sjukehjem.

Dagen ble for første gang arrangert i fjor, til beboernes store glede. Nytt av året er at de skal få muligheten til å kjøpe ting i kiosker og kaffe og kaker.

- Sætredagen skal i år få besøk av noen dyr som vi skal låne inn for anledningen. Vi vet at mange av de gamle er glad i dyr, så dette tror jeg er et tilbud som blir godt tatt i mot, sier Berg.

Aktivitesdag

Dagen inneholder alt fra bodselgere, kiosksalg og steking av potetrisk.

- Livsgledegruppa mener vi har fått til et godt tilbud under årets utgave av denne dagen. Vi får også besøk av noen som kommer med salgsboder, hvor beboerne kan få se et flott utvalg av varer. Det vil bli steking av den gode gamle matretten potetrisk. Mange av de eldre stekte mye potetrisk før, og de blir nok glade for å få smake det igjen, sier Ole-Harald Berg.

Ellers vil det bli salg av kaffe og kaker kan Berg opplyse.

- I fjor hadde vi bare dyr på besøk under Sætredagen, nå i år har vi utvidet tilbudet med salg av diverse og kaffe og kaker, sier Ole-Harald Berg.

Åpent for alle

Sætredagen 2016 er ikke bare for de som bor ved Sætre alders- og sjukehjem, men også for pårørende og andre som ønsker å være med.

- Vi har sagt at disse dagene skal være åpne for alle. Det er bare hyggelig med besøk her på alders- og sjukehjemmet, noe de som bor her også synes er koselig. Så alle er vel møtt til Sætredagen 2016, lørdag 3. september klokka 11.00 til rundt 12.30, avslutter Ole-Harald Berg.