• KLAR FOR OBOS: Jonas Enkerud og Elverum slo Nybergsund og ser nå framover mot neste sesong.

Elverum vant til slutt fortjent 4-2 og fikk sin revansje fra bortetapet i juni. Det var nok ikke årets best gjennomførte kamp fra hjemmelaget, men etter opprykket var klart forrige helg, var det heller ikke ventet noe "fyrverkeri". Elverum scorer 4 mål, hvorav 3 fra Robin Hjelmeseth, og vinner på en "middels" dag.

Vi tok en prat med kantspiller Jonas Enkerud etter kampen:

- Det var nok ikke den beste kampen vi har spilt i år, men 3 poeng er greit å ta med seg uansett. For min egen del var det ingen "höjdare" akkurat, så jeg har litt å revansjere i de to siste kampene, sier Enkerud.

Det var vel ikke ventet noe fyrverkeri heller, da dere har feiret opprykk siden forrige helg?

- Den feiringa gjorde vi unna forrige helg, og vi har i alle fall i siste del av uka hatt fokus rettet mot denne kampen. Vi leverer ikke helt som vi ønsker, men vi ser framover mot neste kamp nå. Nå blir det siste Trondheims-tur denne sesongen, mot Nardo, og da er det alltid godt å ta med seg 3 poeng på turen hjem, smiler Enkerud.

Sesongens siste kamp er hjemme mot Tynset, og det blir sikkert godt å bli "ferdig".

- Ja, men vi har prestert godt i hele år, og vi tar disse kampene som en utvikling videre. Vi ønsker hele tiden å bli bedre og nå har vi igjen 2 kamper til og vise oss fram, forteller Enkerud.

mange som vil vise seg frem

Det er kun 4 mann som har kontrakt etter sesongen, så det kan være viktig å få vist seg fra en god side de siste kampene:

- Ja, de som får sjansen i disse kampene, har muligheten til å vise seg fram og vise at de ønsker å være med videre til OBOS-ligaen. Jeg selv har litt å revansjere føler jeg, har vært mye skadet og har spilt kanskje bare halvparten av kampene de 2 sesongene jeg har vært her. Da er det på tide å vise sitt fulle potensiale, ler Enkerud. 

- Kroppen har fungert stort sett bra nå siden i sommer, så nå er bare å bygge videre på det og bruke vinteren godt også. Da skal jeg være klar for OBOS neste år! Vinteren er lang den, så det er mange muligheter til gode treningsøkter, lover Enkerud.

Det bruker ofte å være tøffe kamper mellom Elverum og Nybergsund, men lørdagens kamp tok aldri helt av, selv med rødt kort. 

- Vi var forberedt på at det ville bli dueller og kriging, men vi klarer ikke helt å få opp tempoet på ballen som vi ønsker. Det ble aldri det helt store fra vår side, men vi scorer tross alt 4 mål og da holder det til 3 poeng og seier er alltid godt, smiler Jonas Enkerud. 

KAMPFAKTA:

Elverum - Nybergsund 4-2 (1-1).

Mål: 5 min 1-0 Robin Hjelmeseth (straffe), 28 min 1-1 Eivind Holte Tøråsen, 54 min 2-1 Robin Hjelmeseth, 80 min 3-1 Peder Nersveen, 87 min 4-1 Robin Hjelmeseth (straffe), 90 min Kaimar Saag.

Gule kort: Remi Andre Svindland  (Elverum), Håkon Rønes (Elverum)

Rødt kort: Eivind Holte Tøråsen 67 min, 2 gule kort

Tilskuere: 622

Elverum stilte med følgende lag:

1 Fredrik Tervaniemi, 4 Rebin Gharid Sulaka, 5 Stian Lund, 8 Håkon Rønes, 11 Ulrik Gaare Balstad (kaptein), 10 Peder Nersveen, 16 Remi Andre Svindland (Farid Rahim fra 69 min),  23 Haris Cirak (Kristian Kjeverud Eggen fra 88 min) , 9 Jonas Enkerud, 17 Ole Andreas Nesset (Elmahdi Bellchen fra 78 min) og 25 Robin Hjelmeseth.

På benken: 22 Vegar Granvold Berntsen, 3 Adnan Cirak, 7 Elmahdi Bellhcen, 13 Lars Petter Streitlien, 18 Farid Rahim, 19 Kristian Kjeverud Eggen og 27 Eivind Fallet

Nybergsund stilte med disse 11:

1 Borger Bergmann Thomas, 2 Juan Manuel Cordero Santana (Niklas Rekdal fra 73 min), 13 Jarl-Andre Storbæk (kaptein), 25 Joakim Gunnar De Osma Lindquist (Victor Wagner Pedersen fra 46 min), 33 Ole Kristian Graff Nygård, 10 Nicholas Mwesigye (Ole Jørgen Rølsåsen Berg fra 84 min), 15 Eivind Holte Tøråsen, 20 Alexander Garcia, 5 Remond Macougne Mendy, 9 Awat Peyghambernejad og 18 Kaimar Saag.

På benken: 12 Yngve Sandbuløkken, 4 Victor Wagner Pedersen, 7 Ole Jørgen Rølsåsen Berg, 8 Emil Hatten Engerbakk, 14 Joel Mendez Del Rio, 19 Semming Graff Nygård og 23 Niklas Rekdal.