Alt ligger til rette for en kjempekamp nede på Elverum Stadion da Rosenborg 2 gjester Elverum. Spillerne gleder seg til å ta imot laget som fostrer nye landslagsspillere. Men det skremmer ikke elverumspillerne.

- Det er en gjeng med landslagsspillere, så det er et godt lag som kommer til Elverum i morgen. Men vi er forberedt til kamp, som en annen kamp. Vi tenker ikke på at det er et andrelag som kommer, vi tenker at det er Rosenborg som kommer, sier Robin Hjelmeseth.

Målløst bakover en bonus

Det er et godt lag som gjester Elverum fotball og Elverum stadion på lørdag, men spillerne er klare for kamp.

- Vi bør tenke på oss sjøl, og så lenge vi er på det nivået vi skal og tenker på hva vi skal gjøre, så tror jeg at dette skal gå bra, sier Robin Hjelmeseth.

Keeper Fredrik Tervaniemi har hatt en kjempegod sesong hittil, null mål bakover på sju kamper er veldig bra. Men sånn tenker ikke Tervaniemi.

- Det er ikke et mål om at vi ikke skal slippe inn mål, men vi tar det heller som en bonus. Det er moro da, men det er som sagt ikke et mål, sier Fredrik Trevaniemi, og legger til:

- Om det hadde vært målet vårt, hadde vi fort blitt for defansive. Og gjør vi det, da tror jeg målene kommer bakover også, sier keeperen.

Elverumtaktikk

Det er ingen tvil om at Elverum har «skutt blink» med taktikken denne sesongen. Robin Hjelmeset vil ikke avsløre oppskriften, men har en god forklaring.

- Vi stiller til kamp i morgen med god gammel elverumstaktikk. Høgt press og fult kok, sier Hjelmeseth.

Lørdag klokka 17.00 er det klart for avspark på Elverum Stadion, da er det i følge Hjelmeset og Tervaniemi bare å møte opp.

- Robin scorer nesten hver kamp. Så vi må jo nesten love bort et par mål til i morgen, så kommer det folk, ler Fredrik Tervaniemi.

- Kan du love bort det Robin?

- Det kan jeg. Jeg har bare scort på hjemmebane denne sesongen og jeg regner med at jeg fortsetter med det i morgen, svarer en lattermild Robin Hjelmeseth.