For først er det åpning av julegata i Elverum, så kan man avslutte lørdagskvelden med god musikk i Elverumshallen. Det mener i alle fall leder i Elverum Janitsjarkorps, Hilde Johansen Egeberg.

- Hvis du kommer til Elverumshallen lørdag klokka 17.00 så vil du oppleve god julemusikk ispedd noe pop. Vi skal blant annet fremføre Joy to the world, også har vi med oss Erik Lukashaugen hvor vi blant annet spiller «Fint å væra bæssmor», sier Hilde Johansen Egeberg.

Hun kan fortelle at det ikke er vanlig at janitsjarkorpset inviterer til førjulskonserter, men fordi at de skulle slå det sammen med et arrangement som Joker Event skulle ha i Elverumshallen, så ble det en julekonsert.

- Vanligvis har vi en høstkonsert. Men i år blir det altså en julekonsert, sier Johnsen Egeberg.

Billetter i døra

Hilde Johansen Egeberg håper nå på at mange har lyst til å komme, og håper på at julemusikken er savnet.

- Det er julegateåpning litt før konserten vår, og da er tanken og håpet at folk trekker til Elverumshallen for å høre på konsert etterpå, sier Hilde Johansen Egeberg.

Hun forteller at konserten varer rundt en time og 45 minutter, og mener at konserten passer for alle i alle aldre.

- Denne konserten passer om du er tre år eller 100 år, det er korpsmusikk og visemusikk i skjønn forening også er det mange kjente låter. Så vi håper på mange besøkende, og Elverumshallen er stor så det er plass til mange. Billetter kan man kjøpe i døra, sier Hilde Johansen Egeberg.

Julekonsert er nok noe folk trekker mer og mer til har Johnsen Egeberg litt følelsen av, og håper derfor at dette nå faller i smak. Konserten starter klokka 17.00 og er ferdig før klokka 19.00 forteller Hilde Johansen Egeberg.