Elverum har fått tildelt 500 billetter på den ene langsiden på nasjonalarenaen, og de er snart utsolgt! Det er i tillegg satt opp busser til Oslo, og i skrivende stund er det 6 busser som skal frakte supportere til Oslo på torsdag.

Dette blir jo en merkedag i historien til Elverum fotball, og det skjer ganske mye i tillegg til det rent sportslige.

- Dette er ganske mye skjer, for oss er dette en ekstremt stor dag - som jeg håper de fleste som har mulighet, får med seg! Det er tross alt første gang i klubbens historie vi er i 4. runde i NM og i tillegg er det borte mot Vålerenga på nasjonalarenaen. Det er også siste gang vi får muligheten til å spille på Ullevaal stadion, hvis vi ikke skulle gå helt til cupfinalen da! Så dette blir en historisk dag for oss, sier markedssjef i Elverum fotball, Fredrik Tervaniemi. 

snart utsolgt!

Det er satt opp 6 busser og billettene har gått unna de siste dagene.

- Jeg har jo alltid store forventninger jeg da, og jeg vil si det har gått veldig bra! Det blir 6 busser og vi har snart solgt 450 av 500 billetter. Vi har et eget felt på langsiden, og der har vi altså igjen 50 billetter akkurat nå. Dette blir fantastisk moro, smiler Tervaniemi.

For de som ikke har fått ordnet med billetter til torsdagens 4. runde kamp, er det fortsatt muligheter.

- Jada, bare send en epost til meg, ellers blir de siste billettene solgt utenfor Ullevaal, der vi også har et eget opplegg. Men hvis du vil være sikker på billett, lønner det seg å være rask - jeg har vel solgt 20 billetter bare det siste kvarteret! Dette vil bli en morsom dag, uansett hvordan det går på banen, sier Tervaniemi. 

fanzone

Utenfor stadion vil det også bli en «fanzone» før kampstart. 

- Det handler om at vi skal kunne samle alle supporterne fra Elverum før kampen, og der kan du hente forhåndsbestilte billetter eller kjøpe billetter - hvis det er noe igjen. Det vil også bli salg av supporterutstyr, som flagg, capser, og annet utstyr. Det vil også bli muligheter til å ta seg en kaffe, men det ligger også like ved noen pizzasteder - så vil man kjøpe seg noe annet å drikke eller spise - så er det muligheter for det også, smiler Tervaniemi.

Det jobbes fortsatt med å få på plass noen kjendiser til «fanzone» også.

- Ja, men det er ikke helt avklart foreløpig. Vi satser på å få dit noen Vålerenga-profiler og vi har også egne profiler i vår klubb. Vi prøver også å få til ei turnering 3 mot 3, med flere profiler, forteller Fredrik Tervaniemi.