Det var en litt smånervøs Stian Frogner som ble med sin sjef ut foran bensinstasjonen. Frogner jobber som ekstrahjelp på Esso Bankhjørnet, og har den siste tiden vært en «konge» til å selge bilvask.

Noe som resulterte i at Esso Bankhjørnet ble den bensinstasjonen innenfor Tiger AS (Esso og Deli de Luca) i Hedmark som solgte mest bilvask! I tillegg ble stasjonen nestbest i hele Norge. Bensinstasjonen fikk med det overrekt et gavekort på 10.000 kroner som skal brukes til et formål for en sosial kveld eller noe i likhet.

Daglig leder ved Esso Bankhjørnet, Stål-Erik Rivenes, var veldig godt fornøyd med utmerkelsen og hvordan bensinstasjonen hadde gjort det innen kjeden.

- Dette er moro å få være med på. Premien vi fikk skal gå til sosiale aktiviteter for de ansatte, også var det kjempemoro med Stian Frogner som ble vinner av konkurransen blant de ansatte, sier Stål-Erik Rivenes.

Vinner en bil, gratis i fem uker

Premien som Rivenes her sikter til er en bil utlånt av Deli de Luca og Holta & Håland Bilvaskutstyr AS. Den står til fri disposisjon for Stian i fem uker. Og det var Stian Brødsjø, kategorisjef for bilvask i Tiger AS og Deli de Luca, som delte ut premien til navnebror Stian Frogner.

- Det har vært en konkurranse blant de ansatte i Tiger og Deli de Luca. Stian Frogner ble nominert av Stål-Erik her på Bankhjørnet, og nominasjonen var så bra at vi måtte bare velge Stian som vinner, sier Stian Brødsjø.

Og vinneren sjøl var nærmest stum av overraskelse da han ble presentert for premien, i en konkurranse han ikke visste at han var med i.

- Oi, dette var litt av en premie. Dette var artig det, men overraskende, sier Stian Frogner overrasket.

Det var nesten så tårene presset på for Frogner, men han klarte å holde de tilbake. Sjøl visste han ingen ting om konkurransen.

- Dette kom litt brått på ja. Jeg visste ingen ting på forhånd, ingen hadde sagt noen ting om at jeg var nominert i denne konkurransen. Så at jeg i tillegg vant den, er bare kjempeartig, sier en tydelig rørt vinner.

Var spent

Bilen som Stian Frogner nå kan kjøre rundt i, er profilert med navnet hans i tillegg til at det står at han er beste bilvaskselger.

Frogner er med dette den beste bilvaskselgeren innen ESSO-stasjonene i Norge. Sjøl forteller han at det har blitt noen bilvasker som han har solgt.

- Det har da blitt noen vask som jeg har solgt. Dette er bare kjempeartig, og vet ikke helt hva jeg skal si, sier Stian Frogner.

- Hva tenker du nå?

- Det vet jeg ikke, jeg ble veldig overraska i alle fall, avslutter Stian Frogner.