• ADRIANA SONIC AXESS: Truls Gihlemoen, (t.v.) og daglig leder på Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, ved én av de nye bobilmodellene.

– Det har vært overraskende mange folk her den første messedagen. Vi har allerede solgt en vogn til en kunde som aldri har vært her tidligere, sier daglig leder på Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll. 

Fra torsdag til søndag denne uken har de caravanmesse, og lederen merker at folk har begynt å få vårfølelse.

– Det kribler i caravanbeina til flere. Nå går jo også caravanserien fra Larvik på TV, og det virker som den har inspirert, ler Bekkevoll. 

Nytt samarbeid

Elverum Caravansenter viser i disse dager fram 2017-modeller av bobiler og campingvogner, samt noen brukte. 

– Vi har også Ifor på besøk, som viser fram hengerne sine, sier han.

Elverum Caravansenter ble forhandler for Ifor Williams tilhengere rett før Grundsetmart'n, så samarbeidet er relativt nytt. 

– Vi har hengere til for eksempel hester, biltransport og det meste innen hengere til proffmarkedet. Til vanlig holder vi til på Rudshøgda, men har sett på Elverumsmarkedet som stort og lovende, så derfor tok vi kontakt med Morten, sier salgsleder for Ifor Williams, Truls Gihlemoen.

Begge parter er så langt fornøyde med samarbeidet. 

Flere messer i 2017

Elverum Caravansenter har pleid å ha én vårmesse og én høstmesse, men i år har de trappet opp tilbudet.

– I tillegg til messa vi har nå, så blir det én til i midten av mai. Hovedmessa på Lillestrøm er alltid i midten av september, så etter den tar vi en høstmesse her. Da får vi en del 2018-modeller som vi viser fram, forteller Bekkevoll.

Han tror pågangen av folk på den nåværende messa kommer til å vare ut helgen.  

– Jeg håper det kommer mange folk som ser på de nye modellene, tar seg en kaffekopp og koser seg her hos oss, sier den daglige lederen.