Dekklåven åpnet 7. juli opp i lokalene etter Elverum Dekksenter på Grindalsmoen. Dekklåven har drevet en årrekke i Brumunddal, og har stor tro på fremtiden i Elverum. Åpningsdagen var helt enorm.

- Vi hadde ventet 20 til 30 kunder den første dagen, men alt på morgenen så vi at det ville sprekke. Det var utrolige 128 betalende kunder den første åpningsdagen i Elverum, sier Tommy Holmvik.

Ferietid - men fornøyd

Naturlig nok har de påfølgende ukene vært en del roligere som følge av ferietid, men Holmvik er likevel storfornøyd med starten i Elverum.

- Vi ligger foran det som er planlagt, og holder åpent i hele juli. Det er litt tidlig å gjøre noen oppsummering, men det ser så langt veldig bra ut, sier Holmvik.

At de åpnet opp butikken i juli måned var ikke tilfeldig.

- Det var et bevisst valg vi gjorde for at alt skulle være ferdig innkjørt til sesongen starter. Når den første snøen kommer smeller det, og da er det smart at alle rutiner er på plass, sier Holmvik.

Selv om de flest av oss ikke reagerer før snøen kommer er det stadig flere som er tidlig ute.

- Mange kommer i august for å handle vinterdekk, og her har vi dekkforhandlere en jobb å gjøre. Vi må lære folk at det er smart å være tidlig ute, forteller Holmvik.

Tror på fremtiden

Med en flying start for elverumsavdelingen har Holmvik og Dekklåven stor tro på fremtiden i Elverum.

- Vi tror at Elverum kommer til å bli veldig bra etter hvert. Vi ligger veldig gunstig til på Grindalsmoen, og vi trenger nok et år eller to for at folk skal bli vant til at vi er her. Åpningsdagen var helt sprø, og fortsettelsen har vi stor tro på, smiler Holmvik.

Allerede nå er det planer om å utvide i lokalene på Grindalsmoen. Holmvik kan nevne et helt nytt bygg som skal huse et dekkhotell.

- Vi har fremtidsplanene klare, og nå skal vi bygge et av Hedmarks mest moderne dekkhotell. Det skal stå ferdig i begynnelsen av august. I tillegg skal vi bygge på verkstedet, så vi får inn en dekklinje til. Det vil korte ned ventetiden for kundene, sier Holmvik.