Kampen mot Nybersund ble en jevnspilt kamp, i følge Elverum Fotballs hjemmeside. Spillet bølget frem og tilbake og begge lag hadde flere sjanser. Men mål ville det ikke bli før i det siste sekundet av kampen.

For publikum fremstod nok kampen som en underholdende kamp. To lag som begge ville vinne, kjempet og fightet til siste spark på ballen. Nybergsund hadde sine store sjanser men keeper, Fredrik Tervaniemi, viste hvorfor det har vært vanskelig å score på Elverum med to-tre strålende redninger.

flere sjanser

Elverum hadde flere store sjanser, men det ville seg ikke. Dyktigheten og det avgjørende instinktet var ikke helt på der fremme. Derfor ble det ingen mål for fotballgutta fra Elverum, melder Elverum fotball på eget nettsted.

På overtid fikk Nybergsund et innkast og ballen ble kastet inn foran mål. Der fikk Nybergsunds midtstopper Joakim Gunnar De Osma Linguist en lang tå på ballen, og dermed måtte Fredrik Tervaniemi gi tapt etter 17 timer og 32 minutter, melder Elverum Fotball på sine hjemmesider.

revansje

Det er surt å tape på det siste sparket på ballen, men nå handler alt om neste kamp. Nå skal Nardo nedkjempes på Elverum Stadion lørdag 25. juni klokka 16.00. Det er forøvrig siste kamp før ferien. I denne kampen skal tapet mot Nybergsund revansjeres, skriver Elverum fotball på sine hjemmesider.