Arne Grønnesby, daglig leder i Thomas Tivoli, er glad for å være tilbake i Elverum.

- Uansett vær, så er det alltid moro å komme hjem til Elverum. Men med det været vi har i dag, er det helt magisk, forteller Arne Grønnesby.

Han legger ikke skjul på at det er noe helt spesielt med å komme hjem til Elverum og ikke minst til befolkningen.

- Det er noe spesielt med folket som bor her, det er vanskelig å forklare. Men det er positivt altså, for elverumsingene er positive, ordentlige og hyggelige. Det er bare utrulig moro å komme tilbake til Elverum, det er vår «hjemmeby» og det er her vi hører hjemme, forteller Grønnesby.

Stort utvalg

Det er et stort utvalg karuseller Grønnesby og resten av medarbeiderne i Thomas Tivoli har tatt med til Elverumsdagene. Han tør ikke svare på om elverumsingene er veldig pysete, men ymter allikevel frempå.

- Tivoliet passer for alle. Så lenge du kan sitte selv, til du er godt oppi 90-årene. Vi har karuseller som passer for alle i alle aldre. Men jeg tør ikke si veldig mye om hvordan elverumsingene er når det gjelder karuseller. Det jeg kan si er at Storm ikke går veldig bra her i Elverum, så kanskje man er litt pysete her, spør Arne Grønnesby.

Han anbefaler virkelig en tur med karusellen Storm, nettopp fordi at den gir alt en karusell skal gi. Men, det er ikke Storm de aller fleste kaster opp i, kan tivolidirektøren avsløre.

- Nei, det er Jokeren eller tekoppene. Der er karusellen de fleste blir dårlig i, avslutter Arne Grønnesby i Thomas Tivoli.