• FORNØYD: Konferansier og medarrangør, Carl Bergsvik, er godt fornøyd med helgens Inkrock.

– Som vanlig har årets Inkrock vært vellykket. Det er veldig god stemning og mye folk her, sier konferansier og arrangør Carl Bergsvik. 

Det er Joker Event som er hovedarrangør, og de kunne lørdag formiddag melde om mellom 300-400 besøkende så langt i helga.

Fredag 27.- og lørdag 28. januar har nemlig First Hotel Central vært fylt opp av tatovører, utstillere, rockere og andre interesserte Elverumsinger.

– Bra Besøk 

– Jeg synes besøket har vært bra, og det var mer trøkk her i går enn hva det tidligere har pleid å være på fredagene, sier Bergsvik. 

Dette er sjette gangen The Joker's Inkrock Party arrangeres i Elverum. I 2011 startet de opp med 10 tatovører på arrangementet, og nå i 2017 er det 32 tatovører som deltar. 

– Dette er ny rekord, og nå har vi snart ikke plass til flere, forteller konferansieren. 

De fleste deltakerne er fra Østlandsområdet, men to av tatovørene har reist til Elverum fra Sverige og én fra Danmark for helgen.

Deltar for andre gang

Mari Jakobsen fra BU-HU Tattoo og Piercing er også ei av de som har reist langt for å delta på Inkrock. Hun kommer fra Bodø, og er med på arrangementet for andre gang.

– Vi var her for første gang i fjor, og måtte selvfølgelig bli med i år også. Det er veldig artig her, sier hun.

Tatovøren er imponert over arrangementet, og synes det er masse trivelige folk og god musikk. 

Når iElverum snakker med henne, er hun igang med å tegne opp en tatovering på leggen til Hilde Edmundsdatter.

– Jeg bodde i Bodø tidligere, og kjente godt til Mari. Det er hun som har gjort fem av tatoveringene jeg allerede har, så da jeg hørte at hun skulle til Elverum måtte jeg hit så hun kan ta den sjette, ler Edmundsdatter.

Hun er selv bosatt på Gran på Hadeland.

Blir Inkrock neste år også

Konferansier Carl Bergsvik har også planer om å tatovere seg i løpet av helga, men da vi snakket med han hadde det ikke skjedd enda. 

– Siden dette er et party skal jeg kanskje drøye det litt for min egen del. Jeg har planer om å tatovere meg på kneet, som er et ganske ubehagelig sted å tatovere seg, sier han.

Tatoveringen ligger klar på én av båsene i utstillingen.

– Så det er bare å manne seg opp, smiler Bergsvik.

Både han og Joker Event sier de er klare for å dra igang den sjuende utgaven av The Joker's Inkrock Party i 2018. 

– Vi har tenkt til å holde på med det her så lenge vi orker vi. Det er morsomt, vellykket og ingen problemer i det hele tatt, forteller Bergsvik.