Etter en stund med spørsmål fra håndballgutta om en egen radiosending, bestemte programleder Leif Tore Surén seg for at de skulle få ha en sending.

- Kalle har mast litt om å ha radiosending. Han og Martin Karlsson hadde direktesending fra hotellrommet i Romania da vi spilte mot Constanta forrige sesong. Han ble nok litt bitt av basillen da, sier Leif Tore Surén i ElverumsRadioen.

Det har resultert i at Kalle Björkman og Steffen Stegavik nå blir å høre i radioens nattsending på lørdag kveld fra klokka 22.00.

Spennende

Selv om Kalle har hatt sending på radioen før, og blitt intervjuet utallige ganger, sier han det blir litt spennende å få være programleder.

- Jeg og Martin hadde sending fra Romania forrige sesong. Da hadde vi konkurranser og det var moro. Så blir spennende å ha sending fra det nye studioet til ElverumsRadioen i Leiret på lørdag, sier Kalle Björkman.

Med seg på sendinga vil han ha Steffen Stegavik. Han har ikke prøvd seg i ElverumsRadioen tidligere, utenom å ha blitt intervjuet på håndballkamper.

- Jeg har ikke fått vært programleder enda, men jeg har jo med meg Kalle som har litt erfaring, så dette blir moro, sier Steffen Stegavik.

Innringningsprogram

Nattsendingene på ElverumsRadioen er tradisonelle innringningsprogrammer. Mange faste lyttere ringer inn på direkten og får spørsmål som de skal svare på.

- Det er nok en fast lytterskare som hører på disse sendingene, men det kan jo bli enda flere lørdag kveld ettersom Kalle og Steffen skal være med oss, sier Leif Tore Surén, som skal være teknikker under sendinga.

De tre gleder seg til å høre hvem som ringer inn på konkurransen.

- Det blir vanlig nattsending med innslag av litt håndball, humor og underholdning. Vi skal stille gode spørsmål, så håper vi på artige svar, sier Steffen Stegavik, og legger til:

- Alle må høre på radioen da vi skal ha sending, for det er ikke hver dag vi får lov til å ha eget program på radioen, sier Stegavik.

62957090

For å være med på konkurransen på ElverumsRadioen lørdag kveld, må man ringe inn. Radioen har hatt samme konkurransetelefonnummer i alle tider.

- Bli med på nattsendinga og ring inn til oss, det gjør du ved å ringe 62 95 70 90, sier Leif Tore.

Radioen får du inn på flere plattformer. ElverumsRadioen sender på DAB, FM, via nettradio og app på mobilen.

Lørdag klokka 22.00 er det altså duket for en nattsending med «noko attåt».

Fakta
  • ElverumsRadioen sender på følgende frekvenser:
  • DAB fra Nordhue, Kjølaberget og Duengerhøgda på Nes i Ringsaker
  • FM 88.2 fra Nordhue
  • FM 99.3 fra Valberget i Løten