Fredag 4. mars ble Pizzabakeren feiret med stor stas. Christian Eckbo kom til Pizzabakeren i Elverum 1. januar 2015, og tok da over som daglig leder. 2015 har vært et fantastisk år for pizzakjedens utsalgssted i Elverum. Eckbo er ikke i tvil, dette har vært et morsomt år.

- Vi føler vi har kommet godt i gang og sjøl om det er mange aktører og tøff kamp om kundene må man være frempå og levere et godt produkt. Da vil det være plass til de aller fleste, sier Christian Eckbo.

Pizzabakeren er et konsept hvor de reklamerer med gode råvarer og ferske pizzabunner hver dag.

Et godt samarbeide

Sjøl om Pizzabakeren Elverum kun er to år, så har de rukket å gjort seg godt kjent i markedet.

- Vi har et godt samarbeide med lag og foreninger, idrettslag og bedrifter, sier Christian Eckbo, som legger til at de også har utkjøring i hele Elverum.

- Vi har fokus på kvalitet hele veien, også har vi utvidet med utkjøring til hele Elverum. Det er et tilbud som har vært en kjempesuksess. Det er gøy å kunne levere helt innerst i Sørskogbygda og helt opp til Øksna, sier Eckbo.

Bollebursdag

Toårsdagen måtte jo feires skikkelig og derfor inviterte Pizzabakeren og Christian Eckbo inn til en ordentlig barnebursdag.

- Som en ordentlig toåring så måtte vi jo ha en barnebursdag. Så vi inviterte hele Elverum til en bollebursdag. Boller i alle Pizzabakeren-farger, saft og annet godt vi kunne finne, sier Eckbo.

Han og de andre ansatte ved Pizzabakeren i Elverum har flere ting på agendaen for 2016.

- Nå har vi jo Grundsetmart'n rett rundt hjørnet, og vi satser like hardt inn i 2016. Fremover mot sommeren har vi ekstremt mye moro å se frem til, sier Christian Eckbo.

Fakta
  • Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet
  • Kjeden har over 100 utsalgssteder
  • Pizzabakeren har tre utsalgssteder i Hedmark. Elverum, Hamar og Brumunddal