Men det var ikke bare hotellet som hadde jubileum, men også eieren. For John Tømte fylte nemlig 60 år på mandag. Det hadde de ansatte lyst til å markere litt ekstra.

- Vi vil jo vise at vi setter pris på John, han er en flott arbeidsgiver, sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari.

Sjefen sjøl, ble nærmest rørt av omtanken han ble vist.

- Det er jo fint å ha sånne flotte ansatte, smiler John Tømte.

Møtt med sang

Da «hotellkongen» kom på jobb mandag morgen, ble han møtt med sang og rød løper. 

- Det var veldig hyggelig å komme på jobb i dag. Det var i alle fall en varm velkomst. De hadde satt opp plakater både på Basthjørnet, i rundkjøringa og i innkjøringa til hotellet her. også sang de bursdagssang til meg, ler John Tømte.

På plakaten stod det: «Elgstuas John er 60 år. Tut to ganger». Og det var mange som tuta. 

- Det har vært noen som har tutet. Jeg var ute en liten tur i formiddag, og da tutet det fra bilene som passerte hotellet, sier Nina Bogerud Caspari.

tre gode år

Tømte kan fortelle at det har vært moro å drive Scandic Elgstua hotell. Og det har gått bra, i følge sjefen sjøl.

- Vi hadde en god start, men vi har bare gjort det bedre og bedre. Så vi er fornøyde vi. Vi hadde 50 prosent belegg første året, og nå i 2015 hadde vi et belegg på 60 prosent. Det er vi veldig fornøyde med, sier John Tømte.

Nå ser Tømte fremover og har lyst til å utvide hotellet ytterligere. 

- Det er fortsatt på planleggingsstadiet, men vi har veldig lyst til å utvide hotellet. Vi ønsker en større konferansedel og i planene ligger det at vi skal utvide med 60 nye rom, sier John Tømte.

Han presiserer at dette fortsatt er luftige planer, og han vet ikke når disse planene vil bli realisert.

- Foreløpig er dette bare planer og ønsker. Om det blir en realitet de to til tre første årene vet jeg ikke. Vi får bare se fremover og vurdere det videre. Vi må få til et realistisk budsjett på det, før vi kan gå i gang med noe, sier John Tømte.

Scorer høgt på service

Han er veldig glad for at han har med seg rundt 85 ansatte på Scandic Elgstua, og han kan ikke få fullrost de godt nok.

- Vi scorer godt på kundevennlighet og service. I tillegg vinner vi flere priser, noe som tyder på at personalet vårt gjør en veldig god jobb, sier Tømte.

Han kan bekrefte at det blir tre nye år, før han eventuelt finner på noe annet å gjøre.

- Jeg kan si at jeg holder på i tre år til, kanskje fem også. Men så får jeg se om jeg skal finne på noe mindre anstrengende å gjøre. Jeg har jo noen arvtagere som kanskje kunne tenke seg å stille opp etter hvert, avslutter jubilanten.